Wojtek pisze:bluegi:
Jeśli Reloop nie służy Tobie do skreczu to chyba lepiej zrobisz jak zmienisz wkładkę na coś bardziej "cywilnego"

Haha, "cywilnego"

Nie no.. wiem. Przymierzałem się pod shure'a m44g, którego mi polecałeś, a którego kupić się nie udało bo wybrałem się do sklepu i kupiłem tego ortofona (shure'a nie było), natomiast na razie się wstrzymałem bo:) Bo najpierw chciałem usprawnić CEC'a i tam coś cywilnego założyć, a w końcu nie wytrzymałem i zakupiłem jeszcze inny gramofon z wkładką i zobaczę jak to będzie gadać:) Boże żeby wszystko było dobrze, bo siano nie miałe, wysyłka z daleka, a zapowiada się zacnie. CEC mi np z połamaną pokrywą przyjechał i w ogóle same nieszczęścia z nim. A zakupiłem to:
http://allegro.pl/technics-sl-1900-soli ... 56483.html Przed chwilą dosłownie.
Zależało mi na Technics'ie, automacie, powtarzaniu, żebym mógł do spania sobie z 4x powtarzanie ustawić, ładnym wyglądzie i dobrej pokrywie (kurzy mi się wszystko jak cholera). Na ratki:P Żeby tylko się udało i wszystko było dobrze..kurde jakbym się cieszył.
Także taki mały offtop. Po powrocie z pracy zedytuje i wrzucę co kręcę, żeby temat się zgadzał
edit: Yelawolf - Love Story