Już któryś raz przewija mi się ten zespół, a jeszcze się nie zapoznałem z żadnym albumem. Od czego zacząć?
Dodatkowo mam pytanie - gdzie jest temat "Co streamujesz?

Już któryś raz przewija mi się ten zespół, a jeszcze się nie zapoznałem z żadnym albumem. Od czego zacząć?
Nie wiedziałem, że nową muzę też lubiszRadTang pisze: ↑25 paź 2022, 19:17Breakout - Na Drugim Brzegu Tęczy (1969 / 1986, Reissue, Poland) https://www.discogs.com/release/1683700 ... T%C4%99czy
Dawno nie było u mnie Breakoutu. W ogóle mało polskiej muzyki ostatnio u mnie... Ale za to pojawiają się nowe rzeczy dzięki Spotify. Na przykład najnowsza płytka od Taylor Swift.
From Various LP '' Born On The Road: Easy Rider '' 1971 [ Europa – E 443, Germany ]
Legenda to Legenda, płyta naprawdę kompletna, zresztą "Teraz rock" wybrał ją w tamtym roku jako najważniejszą płytę polskiego rocka ostatnich 30 lat. każda jest inna w sumie, zmieniał się skład ja lubię te w których grał Popcorn ale np Grymuza w Triodante też był świetny.
Obczajałem tylko.Felini Wąsik pisze: ↑25 paź 2022, 19:21Nie wiedziałem, że nową muzę też lubiszMam kilku swoich ulubieńców, ale są to Didżeje
Masz może solowy album Tadka Nalepy - To mój blues ? Szukam, świetny ale drogi album
Polska, mieszkam w Polsce mieszkam w Polsce mieszkam tu tu tu tu
Hę? Czy ja dobrze widzę ze Lucifers Friend zcoverował utwory z Easy Rider? Tylko wokalistę podmienili;)