Wyrd - Tuonela - Limitowana do 1000 szt. EP'ka, ręcznie numerowana (moja ma numer 909)
i Martolea - Noaptea Dihaniilor, album znajomego z Rumuni, grał na koncertach Negury Bunget, płyta wydana przez jego wytwórnie, całkowicie niezależne wydawnictwo.
zazdroszczę ;p ile dałeś jeśli można wiedzieć? bo widziałem w kilku miejscach płyty z soundtrackiem za >30 funtówWojtek pisze:Lupin the 3rd OST 3 LP
Udało się kupić raczej poniżej "średniej". 15 dolarów za ogólny stan NM (właśnie skończyłem odsłuch), z OBI.Sindsoron pisze:zazdroszczę ;p ile dałeś jeśli można wiedzieć?
Tak, rozbieżność cen jest niekiedy niezła, ale faktycznie coraz bardziej sobie cenią te rzadkie płyty, co oczywiście nie ułatwia mi sprawy (bo planuję zebrać wszystko od YO), ale od czasu do czasu trafi się fart. Mam już w kolekcji kilka płyt pana Ohno, rzadszych od soundtracków Lupinowskich, z cenami oscylującymi już powyżej $100Sindsoron pisze:bo widziałem w kilku miejscach płyty z soundtrackiem za >30 funtów
Ale to chyba na CD? Czy LP też?Sindsoron pisze:ja się powoli zbieram do kupienia kilki płyt z japoni (m.i.n. OST'ów z kilku anime, w tym Lupina i Cowboya Bebopa)
jakoś(ć) nie widać obrazkałysy pisze:Ja nabyłem dzisiaj, tzn dziś przyszła przesyłka, wylicytowałem nową na allegro, myślę ża za dobrą cenę;)
Nie widzisz zdjęcia? U mnie się wyswietlaeenneell pisze:jakoś(ć) nie widać obrazkałysy pisze:Ja nabyłem dzisiaj, tzn dziś przyszła przesyłka, wylicytowałem nową na allegro, myślę ża za dobrą cenę;)
Ja też nie widzęłysy pisze:Nie widzisz zdjęcia? U mnie się wyswietla
Tu niestety tylko słowo "obrazek"łysy pisze:Nie widzisz zdjęcia? U mnie się wyswietla
no to tak spróbuję..wojciech06 pisze:Ja też nie widzęłysy pisze:Nie widzisz zdjęcia? U mnie się wyswietla