Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Niebieski label. Płyta styrana ale nie gra tragicznie. Przeskakuje ale bodajże tylko raz. Na Denonie były ze trzy przeskoki. Sprawdzam czy się poprawiło po umyciu.
pierwsze wydanie i matryce 1N/1N Loud cut Jobete, "Gotta" na labelu, szczerze to ja jakoś nie widzę różnicy w odsłuchu do późniejszych no Loudcut 1N/1N Dominion z "Got A" może trochę się różni od 5N-7N ale nie jest to zmiana na tyle ile była choćby w Revolver
Załączniki
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Akurat tą mam jako późniejszy repress wznowienia z 2012 roku. Mam kilka oryginałów ale tak zajechanych, że chyba i zużycie wyczuwam. Ale i i tak jestem zadowolony (poza Beatles For Sale - nie warta tej ceny w tym stanie) bo dałem za nie 50 zł i nie przeskakują.
2ga matryca 1/2 (ten co posiada 1/1 jest Master of the universe) z "Mona" i krótszym "Tell Me" taka ciekawostka Tell Me jest także krótsze na 1/3 i 1/4 więc jest błąd na https://www.stonesondecca.com/
Załączniki
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo