Gra bardzo dobrze, ale ja byłem lekko zwiedziony, myślałem, że bedzie lepiej, albo nawet najlepiej grającu u mnie UDS1.
Podobno u jednego gościa z grup audio na FB lepiej gra 1 press.
Ja mam tylko to wydanie i nie moge porónać
U mnie jest lekki niedosyt, ale z przyjemnością słucham. Np. tydzień temu
Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
Gra bardzo dobrze, ale ja byłem lekko zwiedziony, myślałem, że bedzie lepiej, albo nawet najlepiej grającu u mnie UDS1.
Podobno u jednego gościa z grup audio na FB lepiej gra 1 press.
Ja mam tylko to wydanie i nie moge porónać
U mnie jest lekki niedosyt, ale z przyjemnością słucham. Np. tydzień temu
Zgadzam się z daru. Mogło być lepie, brak tego krystalicznego brzmienia i detalu. Jest lekki niedosyt. Ale znając Mofi to chyba więcej z tych taśm wyciągnąć się nie dało. Nie wiem jak było to nagłaśniane bo to sesja organizowana przez MTV może bardziej pod telewizyjną transmission. Nie znam szczegółów.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Mam pytanie odnośnie tej realizacji (Clapton -MTV) ; czy na płycie Mofi , dudnienie jest tak samo męczące jak na cedeku lub zwykłym winylu?
Jak płyta wyszła , szukaliśmy pomysłu od czego to może być i po obejrzeniu nagrania video doszliśmy z kolegami , że najprawdopodobniej chodzi o drewniany podest . Teraz ile razy zapuszczę płytę to mnie wierci w bebechach przez to dudnienie .
Najbardziej boję się whisky , bo po niej , nie boję się niczego .
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll