Darek,wrzuc jeszcze foty zapuszkowanego P.I.L.Darek pisze:Swietne plytki. Lubie nieraz ich posluchacGospo pisze:ced Earth – Framing Armageddon: Something Wicked Part 1
Iced Earth – The Crucible Of Man: Something Wicked Part 2
Nawiazujac do car boot to dzisiaj pojechalem i cos fajnego zdobylem. lezala sobie taka w stercie starych gazet![]()
![]()
Chyba za tydzien tez pojade jak czas pozwoli
Horslips - Happy To Meet Sorry To Part
Orginal z 1972 roku OATS - MOO3 pierwsze tloczenie Ireland ( matrix "STOAT-LP-A1 /B1 )
Kolekcje Płyt Forumowiczów
- BA'AL
Re: Kolekcje Płyt Forumowiczów
Juz sie robi.BA'AL pisze:Darek,wrzuc jeszcze foty zapuszkowanego P.I.L.Darek pisze:Swietne plytki. Lubie nieraz ich posluchacGospo pisze:ced Earth – Framing Armageddon: Something Wicked Part 1
Iced Earth – The Crucible Of Man: Something Wicked Part 2
Nawiazujac do car boot to dzisiaj pojechalem i cos fajnego zdobylem. lezala sobie taka w stercie starych gazet![]()
![]()
Chyba za tydzien tez pojade jak czas pozwoli
Horslips - Happy To Meet Sorry To Part
Orginal z 1972 roku OATS - MOO3 pierwsze tloczenie Ireland ( matrix "STOAT-LP-A1 /B1 )
Oto PIL Metal1 w metalowej puszce jak od tasmy filmowej
Pierwsze tloczenie
-
- loamesoile
- Kontakt:
Ja akurat nie przepadam za tą płytą, ale wydanie zawsze bardzo mi imponowało 

- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Nie lubię tych udziwnionych wydań bo nie mam gdzie ich trzymać. Mieszkanie i bez tego mam dość już zapchane ale kolekcjonerzy pewnie się ślinią na takie dziwadła.
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
Tak samo jest wydany 3 plytowy box set Status Quo tylko pudelko jest niebieskieloamesoile pisze:Ja akurat nie przepadam za tą płytą, ale wydanie zawsze bardzo mi imponowało
- loamesoile
- Kontakt:
Moje zakupy z ostatnich tygodni 
Devo, Q: Are We Not Men? A: We Are Devo! Ciężko to znaleźć w Polsce, pierwsze wydanie kanadyjskie na "marmurowym" winylu

Marek Grechuta i Anawa, Szalona lokomotywa

The Beach Boys, SMiLE Bootleg niewydanego albumu Beach Boysów z 1967 roku; trochę przepłaciłem, ale obiecałem sobie kiedyś, że jak trafię, to kupię. Genialna rzecz.

I jeszcze kilka innych:

Devo, Q: Are We Not Men? A: We Are Devo! Ciężko to znaleźć w Polsce, pierwsze wydanie kanadyjskie na "marmurowym" winylu

Marek Grechuta i Anawa, Szalona lokomotywa

The Beach Boys, SMiLE Bootleg niewydanego albumu Beach Boysów z 1967 roku; trochę przepłaciłem, ale obiecałem sobie kiedyś, że jak trafię, to kupię. Genialna rzecz.

I jeszcze kilka innych:

Fleetwood Mac - Wspanialy kawallek muzyki z pieknym glosem Stevie Nicksloamesoile pisze:I jeszcze kilka innych:
Carpenters - szkoda ze juz nie zyje wokalistka, bardzo ladnie spiewala
A to czesc dzisiejszych zakupow. Na 3 polowalem az sie udalo
W japonskich wydaniach czesto to OBI decyduje o cenie plyty. OBI nieraz ma wieksza wartosc jak sama plytaJacK pisze:Generalnie to chyba wszystkie japończyki z tym OBI są drogie
- Wuwuzela
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
To pewnie ta pierwsza "używka" jaką kupiłeś ?
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
- Wuwuzela
Moze to cie przekona do starszych wydan. Powinno byc wydanie Elaktra z 1971r. jakis czas temu mialem ta plyteWuwuzela pisze:Gra wyśmienicie Ani jednego nawet pyknięcia
- Wuwuzela
to juz ma okolo 30 lat i patrz jak sie trzyma, niektore mlode chowaja sie przy niejWuwuzela pisze:To to jakieś z lat 80'tych