JacK pisze:Adele - 21, trochę naprawdę dobrych piosenek z bierzącej dekady.
To chyba nówka ze "sklepówek" ...dobra realizacja ? Ja ze mooth jazzowych klimatów, które często goszczą na Twoim gramofonie poszedłem w klasykę tego gatunku...Spyro Gyra. Mam ich chyba 5-6 płyt.W więszości przypadków bardzo fajna muza i dobre realizacje
JacK pisze:Adele - 21, trochę naprawdę dobrych piosenek z bierzącej dekady.
To chyba nówka ze "sklepówek" ...dobra realizacja ? Ja ze mooth jazzowych klimatów, które często goszczą na Twoim gramofonie poszedłem w klasykę tego gatunku...Spyro Gyra. Mam ich chyba 5-6 płyt.W więszości przypadków bardzo fajna muza i dobre realizacje
Ta moja Adele to wersja 150g, myślę jednak że niczym oprócz marketingu i ceny nie różni się od "sklepówek". Realizacja... hmmm taka jak na CD, ta muza aż się prosi o winylowe wydanie np. od MFSL myślę że wtedy te piękne piosenki nabiorą szczególnego blasku.
Jesteś pewien, że w Saturnie nie sprzedają 150g i Twoje wydanie to właśnie nie taka "sklepówka" ?
Nie pytam złośliwie, po prostu nie rozumiem co ma gramatura do określenia "sklepówka". W stacjonarnych sklepach kupowałem chyba wszystkie grubości nowych płyt. Fakt, że nie tylko w PL
Reymont pisze:Jesteś pewien, że w Saturnie nie sprzedają 150g i Twoje wydanie to właśnie nie taka "sklepówka" ?
Nie pytam złośliwie, po prostu nie rozumiem co ma gramatura do określenia "sklepówka". W stacjonarnych sklepach kupowałem chyba wszystkie grubości nowych płyt. Fakt, że nie tylko w PL
Właśnie o tym napisałem, pisząc o marketingu. W krajowych Saturnach i innym Media są te płyty dystrybułowane przez Colambie, moje wydanie to płyta na rynek UK, gdzie inny dystrybutor reklamuje to jako HQ press 150g. Moim zdaniem niczym się nie różnią.
JacK pisze:Właśnie o tym napisałem, pisząc o marketingu. W krajowych Saturnach i innym Media są te płyty dystrybułowane przez Colambie, moje wydanie to płyta na rynek UK, gdzie inny dystrybutor reklamuje to jako HQ press 150g. Moim zdaniem niczym się nie różnią.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll