Anton Dvorak - Aus der neuen Welt Zgodnie z sugestią Kolegów=Forumowiczów
Ładna muzyka, słucha się z przyjemnością

Żona nie lubi muzyki?Carpenter pisze:Tak to jest jak żona na zwolnieniu siedzi w domu.
Bardzo lubi! Ale tylko z "Must Be the Music" i innych "Mam talentów".Wojtek pisze:Żona nie lubi muzyki?Carpenter pisze:Tak to jest jak żona na zwolnieniu siedzi w domu.
Problem rozwążą dobrej klasy słuchawki bezprzewodowe. Bardzo wygodna, rzecz nie przykuwa do fotela i przy okazji można robić coś jeszczeCarpenter pisze:Nie wiem czy się ciąć, czy skoczyć z okna?
No nie całkiem! Bo albo bezprzewodowe, albo dobrej klasyCracker pisze:Problem rozwążą dobrej klasy słuchawki bezprzewodowe. Bardzo wygodna, rzecz nie przykuwa do fotela i przy okazji można robić coś jeszczeCarpenter pisze:Nie wiem czy się ciąć, czy skoczyć z okna?
Ty to chyba żony nie masz! Widziałeś taką, która zniesie to, że ona do Ciebie mówi a Ty jej nie słuchasz?!Cracker pisze:Problem rozwążą dobrej klasy słuchawki bezprzewodowe. Bardzo wygodna, rzecz nie przykuwa do fotela i przy okazji można robić coś jeszcze
Mam żonę ale pewnie mniej upierdliwą od Twojejzoombie pisze:Ty to chyba żony nie masz! Widziałeś taką, która zniesie to, że ona do Ciebie mówi a Ty jej nie słuchasz?!Cracker pisze:Problem rozwążą dobrej klasy słuchawki bezprzewodowe. Bardzo wygodna, rzecz nie przykuwa do fotela i przy okazji można robić coś jeszcze
Święte słowa ..żony nie zmienię przez to kupuje słuchawkiCracker pisze:Mam żonę ale pewnie mniej upierdliwą od Twojejzoombie pisze:Ty to chyba żony nie masz! Widziałeś taką, która zniesie to, że ona do Ciebie mówi a Ty jej nie słuchasz?!Cracker pisze:Problem rozwążą dobrej klasy słuchawki bezprzewodowe. Bardzo wygodna, rzecz nie przykuwa do fotela i przy okazji można robić coś jeszcze, bo moja gdy widzi że mam słuchawki na uszach to mi nie przeszkadza w słuchaniu.
No ale taki komfort trzeba sobie wypracowywać latami.
Cracker pisze:Pearl Jam - Ten
Piotrek czemu trzymasz ten gramofon w chlebaku.vinylpiotrek pisze:The Judy Collins Concert
To chyba sekretarzyk a nie chlebakvinylpiotrek pisze:The Judy Collins Concert