Ładnie wygląda z prawie bliźniaczą okładką Johnazoombie pisze: Zanim wyrzucisz na śmietnik, skontaktuj się ze mną![]()

Ładnie wygląda z prawie bliźniaczą okładką Johnazoombie pisze: Zanim wyrzucisz na śmietnik, skontaktuj się ze mną![]()
Jak to brzmi na winylu? Mam pierwsze wydanie kompaktowe tego albumu i prawie w ogóle nie słychać tam kontrabasu. Nie wiem czy to wina miksu czy nośnika.Robertson pisze:A zacząłem weekendowy relax od tego......
Na prawdę bardzo dobrze i o dziwo...jest to wydanie Muzy .Jakieś "exportowe"zbyszek1982 pisze:Jak to brzmi na winylu? Mam pierwsze wydanie kompaktowe tego albumu i prawie w ogóle nie słychać tam kontrabasu. Nie wiem czy to wina miksu czy nośnika.Robertson pisze:A zacząłem weekendowy relax od tego......
Ja mam kilka CD Pata i wszystkie są świetnie zrealizowane, poza tym jednym. Kontrabas brzmi tam jak kartonowe pudło z sąsiedniego pokoju.Robertson pisze:Na prawdę bardzo dobrze i o dziwo...jest to wydanie Muzy .Jakieś "exportowe" Darius mi je rozszyfrował.Gdyby nie malutki znaczek naszej rodzimej firmy to kompletnie bym się nie domyślił ... Mam super realizację na CD Mathenego ze Scofieldem "I can see your house from here" i ta brzmi wręcz rewelacyjnie
Nie wiem, ale ja byłem strasznie rozczarowany tym albumem. Ale skoro winyl jest w porządku to będę szukał.Robertson pisze:He he ...a co na to Dave Holland
Może Turbo...?Pilot pisze:Ten gitarowy huk, jak ryk wściekłego lwa to Heavy Metal ....... u Pilota
Dziś dzień cięższej muzy z winyla. TSA, Black Sabbath, Def Leppard, AC/DC, Kadavar i co tam jeszcze ciężkiego znajdę.