Mawis pisze: ↑20 sty 2023, 20:56
Jak mogłeś popełnić tak szkolny błąd???Nie ma żadnego wytłumaczenia! Masz 5 dni zakazu wchodzenia do tego wątku

E-Bony ,ale spacji nie dałeś po pytajnikach . Co to Q ma być? ! Zjebka będzie od forumowego Kaznodziei

(Święty Bastek od Krzyża czuwa!)
tomaszek pisze: ↑20 sty 2023, 21:29
Energicznie, dynamicznie, ale i melodyjnie, miejscami spokojnie. Rodzime Trio Pana Maćka
Tubis Trio – Flashback
Tomaszek ale mnie zachęciłeś. Mam te płytę tak z 4 lata i jeszcze nie otworzyłem. Co sięgam, to sobie myślę, a Qr'de nie dzisiaj jeszcze i tak czas mija, się nie składa, się nie chce

Cholera jutro otwieram, skoro fajne!
martin.h pisze: ↑20 sty 2023, 22:35
Jimmy to samouk, do tego genialny, na tej płycie skład bardzo dobry. No i uważam, że okładki ma genialne, jak na tamte czasy świetne.
Zwykły geniusz po prostu.

Zdarzyło mi się zrobić mu parę zdjęć na jego ostatnim koncercie w Polsce, bodaj na rok przed śmiercią. Był zakaz robienia zdjęc, ale oczywiście dla fotografa to nic nie znaczy. Znaczy tyle, że zakaz fotografii prasowej jest po prostu nie uprawniony.
Do dziś zrobiłem tylko stykówki z tej sesji, bo czekają na swój czas. Jimmy był już u schyłku życia i kariery, nie wyglądał dobrze ale grał jak za dawnych lat.
zelazny pisze: ↑20 sty 2023, 18:48
Jakoś nie czułem potrzeby uczestniczenia ani dzielenia się
A bo to widzisz Błogosławiony Ojcze Opatrzności tematu Jazz Cafe, 'ale by brać, trzeba samemu również dać'
zelazny pisze: ↑20 sty 2023, 18:48
ale czasem człowiekowi się odmieni we łbie.
Na razie to masz tam niekontrolowane tsunami od dłuższego czasu.