Kurna po raz kolejny to już wklejam, w 1972 było już dawno po ptokach ino w Kanadzie chyba jeszcze ten label istniał (do 73 zdaje się) ale w US już jedno oko
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
w 1972 było już dawno po ptokach ino w Kanadzie chyba jeszcze ten label istniał (do 73 zdaje się)
No tak podają, deja vu w tym temacie mamy: http://forums.stevehoffman.tv/threads/w ... el.173045/
tak podają, post #14
"So 1970 in the US, and 1972 in Canada..."
post #83 i fotka label 2 Eye.
"Found a Columbia Canada "360 Sound" LP copy of Santana - Caravanserai yesterday at a local used record shop. As mentioned in an earlier post this was released on October 11, 1972."
Na tema Chicago i wydań póxnych są inne tematy na Hoffmanie.
Kanada bardzo ładny kraj i syrop mają dobry z liścia. To w czym problem?
Oj Paweł, Paweł, co z Ciebie wyrośnie? Przcie te kandyjczyki drukowane w hameryce.
Tu masz Capitol co prawda z liścia, ale zapytać wystarczy Deva jak to gra i wygląda/?
To ja z grubszej ruły teraz - słucham, a fotka z archiwum mojego Sabbathhhh...
(akurat ten egz. miałem kiedyś wcześniej). Słucham chyba wydanie Nems - firma Beatlesowska było nie było.. od razu uprzedzam, fakt ..kosherności