Umyjłem w Knosti z pustymi nadziejami a tutaj jaka poprawa! Z G+ zrobiło się VG/GV+. Najważniejsze, że smażenie ustało... "cudne manowce, cudne manowce"
E tam, Izrael i Kult to ja kupowałem między 10 a 30zł. A Dżem to zdarzało się i za 5.
Dzisiejsza wizyta w Saturnie. Doro to wersja Picture Disc - o dziwo nic a nic nie smaży, idealna jakość, realizacja świetna, zachwycony jestem tą płytą! Drugi zespół, dla mnie nadawałoby się to do płyt kupionych z ciekawości, nie wiem jeszcze co to. Promocja świetna! Każda z tych płyt 20zł sztuka
I ja dziś coś wyciągnąłem z Saturna... tłoczenia Music On Vinyl są godne uwagi .Troszku droższe........... ale graja .Te moje super brzmi. Jest to kapela , której znajomość i sentyment zawdzięczam Markowi Wiernikowi i jego super audycji w Trójce "Cały ten rock"
Wczoraj całkiem przypadkiem wytargałem od sąsiadki z piwnicy całkiem pokaźną paczuszkę płyt za free,i nie powiem bardzo się ucieszyłem.Niestety okładki dość sfatygowane zwłaszcza Lp ale jest i dobra wiadomość generalnie stan bardzo przyzwoity .Jest i taka perełka no i Niemen chyba pierwsze wydanie może ktoś mnie uświadomi okładka matowa typu unipak XL0576 SXL0576 niebieski label cena wydrukowana w środku MONO 80zl Stereo110zł
Dobrze mieć taką sąsiadkę żeby nie było wdowa po 60 a miała singiel TSA
odlotowo
Zdjęcie trochę niewyraźne ale to płyta testowo-demonstracyjna
Załączniki
Zdjęcie0975.jpg (105.26 KiB) Przejrzano 290 razy
Zdjęcie0976.jpg (114.52 KiB) Przejrzano 290 razy
Singli z 30szt.
Zdjęcie0978.jpg (157.93 KiB) Przejrzano 290 razy
Oprócz tego trochę Skaldów ,Trubadurów,Mrowisko Klanu,ABC,itp
Antrax pisze:Jest i taka perełka no i Niemen chyba pierwsze wydanie może ktoś mnie uświadomi okładka matowa typu unipak XL0576 SXL0576 niebieski label cena wydrukowana w środku MONO 80zl Stereo110zł