Fajna strona. Sprzedają po $27 to jaki musi być koszt produkcji ..$10?
Tak sobie przypomniałem, że w salonie hificlub w Warszawie stoi i błyszczy się taki jeden HMV.
Jak będę w okolicy to specjalnie wejdę obejrzeć
Witam
Jestem tu nowa i dopiero zaczynam interesować się winylami, więc proszę o pomoc. Niedawno miałam urodziny i dostałam taki model gramofonu/patefonu o jakim była mowa na początku. W związku z tym mam pytanie: Czy dałoby radę jakoś przerobić ten sprzęt by mógł odtwarzać też płyty winylowe? Bardzo mi na tym zależy,bo w inny wypadku będę zmuszona kupić sobie inny odtwarzacz ;<
opcio pisze:W związku z tym mam pytanie: Czy dałoby radę jakoś przerobić ten sprzęt by mógł odtwarzać też płyty winylowe? Bardzo mi na tym zależy,bo w inny wypadku będę zmuszona kupić sobie inny odtwarzacz ;<
Nie ma takiej możliwości, sensu. Kup gramofon bliżej współczesny (lata 60-90 XX wieku).
Nie ma sesnu czy mozliwosci? Dla mnie to jednak roznica ;D To prezent od przyjaciol i chcialabym,zeby byl uzyteczny,wiec nawet jezeli jest cien szansy to chcialabym probowac
opcio pisze:Nie ma sesnu czy mozliwosci? Dla mnie to jednak roznica ;D To prezent od przyjaciol i chcialabym,zeby byl uzyteczny,wiec nawet jezeli jest cien szansy to chcialabym probowac
Absolutnie nie ma takiej możliwości. Patefon nie nadaje się do odtwarzania współczesnych longplayów. Właściwie on się obecnie do niczego nie nadaje bo strasznie zużywa (niszczy) płyty.