He he ...pierwsza moja taka aukcja ! Kończyła się o 16.07 a ja z pracy musiałem wyjść równo o 16 . Zalicytowałem w ciemno Cała drogę do domu myślałem ...uda się czy nie ? A dosłownie przed wczoraj w MM trzymałem w ręku przegryzając się 180 g. remaster Sony Music za 130 zł
Też widziałem tą płytę w MM, za podobną cenę.
Dlaczego nie korzystasz ze snajpera? Ja naprawdę odkryłem allegro na nowo dzięki niemu...
To i ja się jeszcze pochwalę - właśnie odwiedził mnie kurier
Ja u niego swego czasu wylicytowałem Trilogy ELP, która też miała być Excellent. Niestety smażyła jak jajecznica na boczku, w dodatku dwukrotnie przeskakiwała. Muszę jednak pochwalić sprzedającego, bo ze zwrotem nie było najmniejszego problemu (łącznie z kosztami przesyłki). Pozostałe 7 płyt było OK, choć mam wrażenie, że jednak trochę optymistycznie ocenia ich stan (no ale wiadomo, zawsze jest to ocena subiektywna, a kupujacy szuka dziury w całym ). Ciekawy jestem, jakie będą Twoje odczucia.
Mam nadzieję , że będzie Ok Od jakiegoś czasu zaraz po wygranej aukcji lub zanim zalicytuje wysyłam PW aby upewnić się co do stanu. Jeśli nie mam odpowiedzi nie licytuję ! W tym wypadku mail już poszedł..... niesty po . Widziałem jeszcze kilka fajnych płyt na jego aukcji i...faktycznie opis to takie "kopiuj i wklej" exellent
akurat facet dość rzetelnie opisuje stan płyt, kupiłem u niego kilkanaście... nawet jedną w stanie G (myślałem dobra - to dobra) - moje początki kupowania w necie... I nawet ten G grał bez problemów, a dziś został odsprzedany...
Dorwałem wczoraj nastepnego , trzeci juz mojej kolekcji Steve Ray oraz początki Rusha .Achh....jak oni grali na tych 3 pierwszych płytach.Czysty Hard Rock ...taki mix Led Zeppelin i Budgie.Super płytki
Robertson pisze:...taki mix Led Zeppelin i Budgie.
Jeśli już to Led Zeppelin i Cream.
Budgie na początku lat 70-tych była mało znaną, lokalną, walijską grupą mającą zerowy wpływ na muzykę Rush.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Oczywiście Cracker...co do Budgie to ...jej popularność w Polsce to taki ewenement To są tylko moje subiektywne odczucia i skojarzenia. Nie umniejsza to jednak faktu , że fajnie grali
Robertson pisze:jej popularność w Polsce to taki ewenement
Można by pracę doktorską z socjologii napisać na temat: "Wpływ red. Kaczkowskiego, Kosińskiego, i Beksińskiego na popularność wybranych zespołów rockowych w Polsce".
Robertson pisze:jej popularność w Polsce to taki ewenement
Można by pracę doktorską z socjologii napisać na temat: "Wpływ red. Kaczkowskiego, Kosińskiego, i Beksińskiego na popularność wybranych zespołów rockowych w Polsce".
Racja ..szczególnie "Profesor" Kaczkowski ! Nic nie ujmując jego osobie.Wręcz przeciwnie...do dziś młode kapele mu dema przysyłają
Podajrzewam że dostawali płyty Budgie za darmo w ramach promocji albo kupowali za połowę ceny w Anglii.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll