Kolekcje Płyt Forumowiczów
- Gontar
Re: Kolekcje Płyt Forumowiczów
Kolejne zakupy 

When I'm gone, no need to wonder if I ever think of You,
The same moon shines , the same wind blows for both of Us
And time is but a paper moon, be not gone...
The same moon shines , the same wind blows for both of Us
And time is but a paper moon, be not gone...
Dawno nic nie pokazywalem ale ta plyte nie pomine
Deep Feeling
Przywieziona z targow w Belfascie. Mialem duzo szczscia ze udalo mi sie ja zdobyc i dotego w bardzo dobrej cenie
Jedynie £20
Nawet slowem sie nie odezwalem tylko kasa z kieszeni. Gdybym odlozyl to w przeciagu kilku sekund bym ja stracil. Juz stali kupcy i patrzyli co zrobie
a tu figa
Pod reke i do walizki 
Stan okladki jest fatalny. Musi byc w bardzo sztywnej koszulce. Plyta niezle sie trzyma jakies VG
Kolejna w kolekcji
Deep Feeling
Przywieziona z targow w Belfascie. Mialem duzo szczscia ze udalo mi sie ja zdobyc i dotego w bardzo dobrej cenie

Nawet slowem sie nie odezwalem tylko kasa z kieszeni. Gdybym odlozyl to w przeciagu kilku sekund bym ja stracil. Juz stali kupcy i patrzyli co zrobie

Stan okladki jest fatalny. Musi byc w bardzo sztywnej koszulce. Plyta niezle sie trzyma jakies VG
Kolejna w kolekcji

Dzisiaj wreszcie dotarly z usa i jak zwykle panstwo z uc byli ciekawscy co tam jest i ile on zaplacil, bo moze jakes dodatkowe oplaty by dac?
Misfits ( Caroline - PLAN 9 ) NY
Misfits ( Caroline - PLAN 9 ) NY
- zoombie
w Eire?!! Hmmm, to widać faktycznie trochę się tam zmieniło ....Darek pisze: i jak zwykle panstwo z uc byli ciekawscy
Od jakiegos czasu wszystko co idzie z tej firmy mam otwarte. Dobrze gdy jest faktura bo jak brak to dostaje list aby przeslac fakture ale i tak ostatnio wszystko co zamawiam nie przekracza kwoty wolnej wiec spokozoombie pisze:w Eire?!! Hmmm, to widać faktycznie trochę się tam zmieniło ....Darek pisze: i jak zwykle panstwo z uc byli ciekawscy

Duzo sie zmienilo oj duzo Ten kryzys tutaj naprawde namieszal. Na szczescie juz ogloszono ze wreszcie sie uporalismy z tym koszmarem lecz zanim znowu bedzie jak dawniej to jeszcze z 2-3 lata (tak mysle) ale wszystko na dobrej drodze i to cieszy. Warto bylo sie przemeczyc. Duzo poswiecen i wyzeczen, dodatkowe podatki itd. itp. ale jak czytam czy slucham takich inf. to robi sie weselej. Milo wiedziec ze mysla tez o ludziach

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
To normalneDarek pisze:Od jakiegos czasu wszystko co idzie z tej firmy mam otwarte. Dobrze gdy jest faktura bo jak brak to dostaje list aby przeslac fakture ale i tak ostatnio wszystko co zamawiam nie przekracza kwoty wolnej wiec spoko

Oby nie zapomnieli też o imigracyjnych pasożytach, tak przy okazji.Darek pisze:Milo wiedziec ze mysla tez o ludziach
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- zoombie
Byłeś, widziałeś? Najwyraźniej masz jakieś kompleksy, albo duży niedobór wiedzy w temacie.Wojtek pisze:Oby nie zapomnieli też o imigracyjnych pasożytach, tak przy okazji.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nie byłem (bo po co?), ale wiem. Od znajomych co wrócili i nie tylko.zoombie pisze:Byłeś, widziałeś?
Niby na jakim polu?zoombie pisze:Najwyraźniej masz jakieś kompleksy, albo duży niedobór wiedzy w temacie.
A zresztą, wkradł się off-top

Forum nie chciało tematów "politycznych".
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
Troszenke powinienes przychamowac To ze ktos jest imigrantem to nie znaczy pasozytem.Wojtek pisze:Oby nie zapomnieli też o imigracyjnych pasożytach, tak przy okazji.
Pamietaj ze Ty tez mozesz nim zostac jak miliony ludzi na swiecie
Wkradl sie off top Trudno, mozna go przemilczec, zreszta nie jest to pierwszy ktory sie wdarl w jakis temat
Najlepiej jak poprawie post a Ty wykasuj ostatnie i po off topie i temat zamkniety
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nigdzie nie napisałem, że każdy imigrant to pasożyt. Myślałem że to oczywiste.
Pasożytnictwo jest złe niezależnie w jakim kraju.
Chyba nie mam po co zaciągać hamulec
Nic złego czy dziwnego w Twoim poście nie było Darek, więc nie widzę powodu byś go musiał sprzątać.
Mi większość paczek otwierają, czy to z płytami czy bez, ale akurat przy płytach jeszcze nigdy nie miałem sytuacji by ktoś żądał fakturę.
Przy taśmach tak. Celnicy nie wiedzieli jak cło naliczyć
.
Z drugiej strony, nie ciągnąłem jeszcze spoza UE paczki na 10+ płyt. Waga i ilość też przemawiają do wyobraźni celników, nie tylko zadeklarowana (prawdziwa lub fałszywa) wartość
A paczki wysłane przez Royal Mail ostatnio docierają do mnie... kurierem GLS. Dogadali się
Pasożytnictwo jest złe niezależnie w jakim kraju.
Chyba nie mam po co zaciągać hamulec

Nic złego czy dziwnego w Twoim poście nie było Darek, więc nie widzę powodu byś go musiał sprzątać.
Mi większość paczek otwierają, czy to z płytami czy bez, ale akurat przy płytach jeszcze nigdy nie miałem sytuacji by ktoś żądał fakturę.
Przy taśmach tak. Celnicy nie wiedzieli jak cło naliczyć

Z drugiej strony, nie ciągnąłem jeszcze spoza UE paczki na 10+ płyt. Waga i ilość też przemawiają do wyobraźni celników, nie tylko zadeklarowana (prawdziwa lub fałszywa) wartość

A paczki wysłane przez Royal Mail ostatnio docierają do mnie... kurierem GLS. Dogadali się

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
Jak kupuje to staram sie aby wartosc byla odpowiednia do cla Malo kiedy 4-5 plyt nawet jak wysylka jest bezplatnie. latwo przekroczyc limit, a z clem juz sie nie oplaca kupowac bo taniej na miejscu sie kupi
-
Moja mała kolekcja 3 płyt na dobry początek ;]
PINK FLOYD to wydanie CBS Sony 1979 Japan , teraz przychodzi czas na zakup gramofonu i można się bawić

PINK FLOYD to wydanie CBS Sony 1979 Japan , teraz przychodzi czas na zakup gramofonu i można się bawić

-
Zakupy płytowe (temat ogólny)
Ostatnio w temacie o masakrycznych cenach pytałem o wydanie Zeppelinów IV Japan P-10125A, dzisiaj kupiłem to wydanie za 150zł w Antykwariacie ;], jest to dopiero moja 3 płyta. Sprzedawca określał jej stan jako Mint/ płyta EX+ rysek jako tako nie ma płyta pięknie się świeci widoczne są tylko pyłki kurzu oraz 2 ryski coś jak by włos leżał, mam nadzieję że nie będzie to przeszkadzało w graniu ;]. Zamieszczam fotki jakie udało mi się wykonać ;]

Fajny poczatekKamilek pisze:Moja mała kolekcja 3 płyt na dobry początek ;]

Zakupy płytowe (temat ogólny)
Raczej nie powinno przeszkadzac. praktycznie nie powinno byc to slyszalneKamilek pisze:2 ryski coś jak by włos leżał, mam nadzieję że nie będzie to przeszkadzało w graniu