Mam również jego dwupłytową bestówkę (Merkury SRM-2-8601), Dzieci Sancheza i coś jeszcze , w sumie cztery albumy.
Ale jak się nadarza okazja to kupuję bo mają one specyficzny klimat.

Również jestem w posiadaniu tego albumu.Cracker pisze:Mam również jego dwupłytową bestówkę (Merkury SRM-2-8601)
Ja posiadam 13 albumów Mistrza oraz jeden jego brata- Gap'a MangioneCracker pisze:w sumie cztery albumy.
"Brave New World" to naprawdę rarytas. Od dłuższego czasu na niego poluję i nie widziałem ani w Muzycznej Piwnicy w Gdańsku, ani na Allegro. Obawiam się, że jak w końcu gdzieś "wypłynie", to nie będzie mnie na niego staćFrenzy pisze:W końcu się zebrałem żeby wrzucić coś ze swojego zbiorku i wybrałem parę co bardziej okazalszych suwenirów![]()
Pamiętam, w jakich okolicznościach nabyłem ten album. To był mój początek przygody z winylami, jakieś 3-4 lata temu. Jako fan Żelaznej Dziewicy (część dyskografii poznałem na płytach CD starszego brata, który zresztą miał 'BNW' na kasecie - "zajechałem" ją później niemiłosierniePablo69 pisze:"Brave New World" to naprawdę rarytas
Potwierdzam, piękne jestCracker pisze:Przeglądając jakiś czas temu forum , pozazdrościłem jednemu z użytkowników (już nie pamiętam któremu) albumu grupy "Haven and Hell" i zamówiłem, aby mieć taki sam dla siebie.![]()
Właśnie parę godzin temu pan listonosz z paczuszką zapukał do dzwi. Piękne jest to wydanie, z plakatem i laserowo wyciętą grafiką na ostatniej stronie.