Płyta kwadrofoniczna w stanie idealnym, kupiona dzisiaj i jeszcze nie słuchana.
Nie mam kwadrofonicznego sprzętu ale powinna również zagrać pięknie w stereo.

W przypadku płyt CD-4 to odtwarzanie w stereo jest takim sobie pomysłem.Cracker pisze:Nie mam kwadrofonicznego sprzętu ale powinna również zagrać pięknie w stereo.
Jak za 5-6 PLN to spoko można brać. Jak za 20 lub więcej - to proponowałbym najpierw posłuchać czy Ci będzie odpowiadać, jednak to dość specyficzna muzyka. (to takie moje pułapy cenoweKasparHauser pisze:Chyba widziałem ten album u mojego sprzedafcy. Opis brzmi zachęcająco. Sprawdzę.
"Płyty kupione z ciekawości"i trza zamienić na "Płyty kupione z chciwości"zoombie pisze: Jak za 5-6 PLN to spoko można brać
Nie ma to jak wyrwać wypowiedź z kontekstu, dorobić własną ideologię i się śmiać.eenneell pisze:"Płyty kupione z ciekawości"i trza zamienić na "Płyty kupione z chciwości"![]()
To miał być taki "niewinny" żarcik!tollo pisze:Nie ma to jak wyrwać wypowiedź z kontekstu, dorobić własną ideologię i się śmiać.
Będzie za 3 zł, ale nawet tyle nie mam. Na chwilę obecnązoombie pisze: Jak za 5-6 PLN to spoko można brać. Jak za 20 lub więcej - to proponowałbym najpierw posłuchać czy Ci będzie odpowiadać, jednak to dość specyficzna muzyka. (to takie moje pułapy cenowe)
To bierz "na kreskę"KasparHauser pisze:Będzie za 3 zł, ale nawet tyle nie mam.