USZKODZONA PŁYTA
- Adam68
- Gramofon: Technics sl q-2
Re: USZKODZONA PŁYTA
To ja podzielę się moim wk**wem. Inpost w transporcie tak sponiewierał paczkę, że płyta się skrzywiła. Oczywiście zgłosiłem reklamację, zobaczymy, czy uznają. Swoją drogą pierwszy raz mi się cos takiego zdarzyło, a pewnie już ze setkę płyt zamawialem do paczkomatu. Jednakj jest ryzyko w okresie przed świętami. Więcej paczek, pośpiech, te sprawy.
- Bacek
- Gramofon: Kenwood L-07D
Uszkodzenie paczki jest na rogu, raczej do płyty nie doszło co najwyżej okładkę zniszczyło. Zakładał bym że taka była wysłana chociaż zdjęcie jest tak nieostre że w sumie nic nie widać. Ścieżki są też zmiazgane czy tylko mocne skrzywienie? To używka czy nówka?
Klipsch LaScala i analogowo cyfrowa herezja.
- Adam68
Używka, rowki są ok. Sprzedawca z allegro ma dobre opinie, więc raczej w transporcie.
- mrcnoos
- Gramofon: Składak
Polecam lekturę na moim przykładzie.
Zrobiłeś dokładną dokumentację zdjęciowa zaraz po otworzeniu drzwiczek paczkomatu?
viewtopic.php?p=485742#p485742
Zrobiłeś dokładną dokumentację zdjęciowa zaraz po otworzeniu drzwiczek paczkomatu?
viewtopic.php?p=485742#p485742
- Adam68
Zrobiłem tylko to zdjęcie, które jest powyżej, zaraz po otwarciu paczkomatu. Resztę już w domu. Miałem nadzieję, że co najwyżej róg okładki będzie zgięty i przeboleję. Nauczka na przyszłość. Napiszę tu, czy Inpost uznał reklamację.