Dla przykładu: gdyby w Polsce było tanio i lepiej to ja bym sobie tych MoFi w Stanach nie dorzucał
Czyli m.in. w unikaniu doliczenia 23% VAT od całości wartości. Faktycznie, "tylko". Drobnostkablispx pisze:Pośrednik ma tylko znaczenie w przypadku zaniżenia wartości celnej i możliwość konsolidacji
Bez pośrednika chyba nie da radyblispx pisze:Jak komu za drogo może pchać przesyłką morską
Bez kombinacji? Jasne że taniej.blispx pisze:I teraz sobie to porównaj do choćby DHL/DP niemieckiego czy ci taniej wyjdzie
Dlaczego?blispx pisze:a wątpię aby ktoś to brał w detalu
W moim wypadku Polamer sam dostarcza pod drzwi, ale to pewnie dlatego że Warszawablispx pisze:W przypadku Polamer przesyłki z UC pod drzwi dostarcza teraz DPD
żadna koszulka nie będzie miała takich samych właściwości antystatycznych jak od nowości choćby po 1-wszym wyjęciu płyty. W przypadku przytoczonych linków z allegro się nie wypowiem bo patrząc na cena/opinie to ani tanie ani dobre i nie mam zamiaru sprawdzać aby komuś coś udowadniaćP4R4D0X pisze:Czy te koperty wew. faktycznie są antystatyczne?
Pytając o inne lepsze oferty mam na myśli stosunek jakość/cena. Opinie o tym allegrowiczu są mocno podzielone, i w tym temacie nie brakuje pozytywnych.blispx pisze:Czyli chcesz kupić świadomie jeszcze większe gówno niż to z aukcji, patrzyłeś na opinie negatywne?