Chciałbym dowiedzieć się, jakie albumy (i najlepiej gdzie) można kupić jako nowe.
Na Alledrogo co chwila się coś zmienia, wiec Moglibyście podać mi jakiś sklep, w którym była by szeroka oferta?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Reedycje można nadal dostać w rozsądnych cenach. Przeciętnemu słuchaczowi raczej nie będzie potrzebny do szczęścia first press w prawie idealnym stanie zachowaniaMaggie Mae pisze:a szkoda, bo wydaje mi się, że wiele osób kupiłoby (po rozsądnej cenie!) winyle tego zespołu.
zerknij na Discogs.Maggie Mae pisze:Stary temat widzę, bo ma już rok, ale nic się nie zmieniło. Nagrania winylowe Beatlesów to jakaś koszmarna rzadkość, a oryginalne z lat 60 widziałam po ok. 400 zł. Jedyne co udało mi się wyszukać, to Abbey Road za 95 zł (nówka sztuka, nie śmigana) w jednym z warszawskich małych, prywatnych sklepów muzycznychCóż, trzeba polować dalej... a szkoda, bo wydaje mi się, że wiele osób kupiłoby (po rozsądnej cenie!) winyle tego zespołu.
Racja, ale w tym przypadku "rozsądna cena" to koszt nieprzekraczający powiedzmy 40 złotych. Co kto woliMaggie Mae pisze:Zgadza się, ale wszystko zależy, co rozumiemy przez rozsądną cenę...