Wy ich lubicie ? Jakie jest zdanie forumowiczów na temat tego zespołu?
 Wy ich lubicie ? Jakie jest zdanie forumowiczów na temat tego zespołu?   Dla mnie są fajnym zespołem
 Dla mnie są fajnym zespołem  
 Wy ich lubicie ? Jakie jest zdanie forumowiczów na temat tego zespołu?
 Wy ich lubicie ? Jakie jest zdanie forumowiczów na temat tego zespołu?   Dla mnie są fajnym zespołem
 Dla mnie są fajnym zespołem  

mam na CD - nie od razu zaskoczyła mi ta płyta, ale jak już weszła, to z futryną...
Fajna płyta, dokładnie

A znasz The Offspring? Też postpunk i też na sterydach

Oczywiście że znam
 również są świetni. Ja bardzo lubię też Avenged Sevenfold
 również są świetni. Ja bardzo lubię też Avenged Sevenfold  

Nie jest najgorzej, nie przesadzaj

Ale tylko stary, bo nowy... jakoś nie podchodzi, delikatnie mówiąc (Green Day z resztą też).
Blink182 znam, P.O.D. też znammetallsnow pisze: ↑08 lis 2022, 17:33Nie jest najgorzej, nie przesadzaj
https://www.gandalf.com.pl/m/american-i ... 0IEALw_wcB
Mam, i często do niego wracam
A Blink182 znasz?
P.O.D.?
Jeśli jeszcze nie oglądałeś, to polecam:
Rozrywka w starym, dobrym stylu. No i do tego fajna muzyka.
 Często słyszę w telewizji ich kawałki, chociaż teraz już rzadziej
 Często słyszę w telewizji ich kawałki, chociaż teraz już rzadziej  

Sporo kapel znasz. A starym zachodnim rockiem interesujesz się? Np czymś takim:Felini Wąsik pisze: ↑08 lis 2022, 17:34Blink182 znam, P.O.D. też znam Często słyszę w telewizji ich kawałki, chociaż teraz już rzadziej
Pewnie, lubię Black Sabbath, szczególnie cały album ParanoidMerrick pisze: ↑08 lis 2022, 17:44Sporo kapel znasz. A starym zachodnim rockiem interesujesz się? Np czymś takim:Felini Wąsik pisze: ↑08 lis 2022, 17:34Blink182 znam, P.O.D. też znam Często słyszę w telewizji ich kawałki, chociaż teraz już rzadziej