Temat dla mojej szybko dorastającej panny na etapie podstawówki. Obiecałem że kupię, szukam i przeglądam i jakoś nie mam zaufania do Auny, Technisatów, Fergussonów i innych "wynalazków"

Podziękował!
P.
Polecam stacje radiowe z Rwandy i Tanzanii + Kenia też daje radę. Mam kilka ulubionych - jako że ciężko słuchać tego u nas - problem z odbiorem
No właśnie - po co malinka? Łatwiej po prostu przez smartfon lub tablet. Problemem jest ew. jakość dźwięku z wyjścia słuchawkowego. Tutaj albo można przedwzmacniacz wstawić albo po bluetooth przez hd aptx. Osobiście obecnie używam tego ostatniego rozwiązania. Na razie.
to po wifi lata? Nie widzę złącza ethernet ale i antenki brak.
mam jakieś straszn problemy z tym urządzeniem - w sensie że nie do końca lubię. Osobiście używam obecnie motoroli moto steram smartfon/pc.
Chyba miałem przerwę w technologii... tak patrzę i myślę i nie za bardzo wiem co to daje? Mozliwość podpięcia tel do wzmaka po BT czy coś innego?Frey pisze: ↑08 kwie 2021, 19:58Jeśli ma być sterowanie z telefonu to najprościej, np. aplikacja TuneIn Radio + Chromecast Audio podpięty do wzmacniacza. Jakość bardzo przyzwoita, na pewno lepsza niż z telefonu podpiętego bezpośrednio pod wzmacniacz. Dodatkowo można sterować z praktycznie z dowolnego urządzenia połączonego z tym samym wifi co Chromecast.
faktycznie - chybaśmy się zagalopowali
Tak tylko po Wi-Fi
jedyny minus, że ma wyłącznie wyjście HDMI.