widać że się rozwija
ESP 32 S3
to jaki dużet?
widać że się rozwija
ESP 32 S3
to jaki dużet?
Ok ciekawy punkt widzenia. W takim przypadku odpadaja raczej wszystkie R2R bo raczej maja niski ten parametr. Ale rzeczywiscie jest jakies rozwiazanie. Ale wtedy będzie chlodno i analitycznie.winylowy_luke pisze: ↑wczoraj, 09:40Maćku a ja powiem tak: https://www.audiosciencereview.com/foru ... s/Reviews/
Przełącz się na zakładkę Audio Electronics, wpisz w wyszukiwarce "DAC" posortuj po SINAD od najwyższej liczby. Przejrzyj i po prostu wybierz cokolwiek powyżej SINAD=110 co mieści się w twoich założeniach budżetowych i wizualnych. Zrobione!
Osobiście odradzam wynalazki R2R. Od zniekształceń mamy przecież winyle i taśmy. Po co się to pchać w cyfrze?
Mysle ze przejaskrawiasz Wojtek. Zapytalem o ten aspekt bo zazwyczaj przewija sie ten watek przy tego typu rozkminach. Jakie zasilanie. Do tej pory myslalem ze forum jest po to by pytać...Ale ok, rzeczywiscie moze lepiej nie.Wojtek pisze: ↑wczoraj, 09:51Ten wątek ma już 5 stron.
Czuję że drepczesz w miejscu, zupełnie niepotrzebnie.
Pożyczyłeś coś - fajnie, uspokój się, poczekaj, posłuchaj, wróć z wrażeniami i odeślij.
Będzie szerszy "punkt odniesienia". A jeśli nadal go nie będzie to i tak problem jest ten sam - coś trzeba ustrzelić i będzie chybił trafił poparty polecajkami.
Zacząłeś szeroko, koledzy twardo pomagają zawęzić opcje, a ty dalej wymyślasz jakieś problemy z czterech liter typu "ojoj nie starczy mi na wymianę zasilacza".
No dosłownie tak jakby na firmowym zasilaczu sączył się kał z głośników, a po zmianie już tylko słodkie pierdy.
Poza tym, zaczęło się od 1500, teraz już 1000.
Kurła trzeba się spieszyć bo zaraz zrobi się z tego wątek "do 500" bo trzeba było zakupy w Lidlu zrobić![]()
Tragikomiczne mieszanie w zupie cebulowej.
Już zdążyła wystygnąć.
Potraktuj powyższe jako kubeł zimnej wody
Dokładnie! Też się do tego przychylam. Ciach i po sprawie.
Nikt przecież nie zagwarantuje (przed wydaniem kaski) że "to będzie to, na 100%".
Kto pyta błądzi z innymikukiz 30 pisze: ↑wczoraj, 11:52Kto pyta nie błądzi
dobre , np mój ze stopki, R2-R THD mają powyżej 100db dla PCM szumu nie uświadczysz chyba że jesteś nietoperzem ... więc prosz nie uogólniajwinylowy_luke pisze: ↑wczoraj, 09:40Maćku a ja powiem tak: https://www.audiosciencereview.com/foru ... s/Reviews/
Przełącz się na zakładkę Audio Electronics, wpisz w wyszukiwarce "DAC" posortuj po SINAD od najwyższej liczby. Przejrzyj i po prostu wybierz cokolwiek powyżej SINAD=110 co mieści się w twoich założeniach budżetowych i wizualnych. Zrobione!
Osobiście odradzam wynalazki R2R. Od zniekształceń mamy przecież winyle i taśmy. Po co się to pchać w cyfrze?