HK jest tyle modeli i w takiej rozbieznosci cenowej że tutaj kompletnie się poddaję i nie mam faworyta

CD 63 jest raczej lepsze dźwiękowo (pytanie o ile) od CD 42, którego miałem. Ale jeśli np. miałbym powrócić do Marantza CD 42, to po zmianie na Harmana DVD 25 już nie ma mowy. Jedyne co może mnie przekonać to odczyt nawet całkiem zajechanej płyty (napęd CDM4 Philipsa w Marantzu). Dźwiękowo nie mam wątpliwości, dla mnie lepiej gra Harman. Prawie to samo do DVD 25 to modele: DVD 2550/DVD 30.
Uff, czyli nie mam "drewnianych uszów". Bo teraz zrobi się zamieszanie, że słynne odtwarzacze Marantza grają słabiej niż zwykłe DVD Harmana,tylko proszę pamiętać jakie konkretnie modele są porównywane...
Owszem tak jak widzisz pojawiają się takie opinie. Jak zwykle ostatecznie to i tak kwestia całego własnego toru oraz preferencji.
Właśnie, nie jarać się, tylko poczekać na "dobrą" ofertę na ten model. Równolegle rozejrzeć się jeszcze wśród typowych odtwarzaczy cd.
Jeszcze DVD 30 możesz dopisać (taka wypaśniejsza wersja 25).
Za modowane HK chcą na pewno ponad 1k PLN, a więc pytanie jak się to ma do kosztu NOS mod do poczciwego "Tadka"?
Znamy to