Dobre
Coś mi nie idzie
Słucham płyt z CD /zestaw, końcówka, przedwzmacniacz, cd i magnetofon, kable kolumny i wszystko działa/, koleżka mi dał do potestowania fiio podłączam a tu cisza i z kolum i jak słuchawki podpinam pod fiio, jak podępne pod CD to dźwięk jest
Da się. W ustawieniach trzeba wybrać LO (line out) wtedy na wyjściu liniowym jest pełny sygnał.pavlos pisze: ↑01 paź 2025, 16:34Czy w DAC da się przełączyć wyjście liniowe w tryb nieregulowany?
Wygląda, że CD nie puszcza sygnału na optyka lub w Fiio nie zostało wybrane wejście optyczne.Kloss pisze: ↑01 paź 2025, 16:08cisza i z kolum i jak słuchawki podpinam pod fiio
Przycisnąć gałkę aż pojawi się GAIN
A jak ma świecić skoro to jest komunikacja jednokierunkowa i nadajnikiem jest CD?Kloss pisze: ↑03 paź 2025, 13:48wymieniłem optyk i nie świeci po wpięciu pod fiio.
Jak kiedyś to dawno było więc mogę się mylić, wpinałem pod amplituner optyk i drugi koniec świecił na czerwono
Jako się rzekło. Przetestowałem zasilacz liniowy od FIIO PL50 - nie ukrywam, zachęcony pozytywną recenzja kolegi ...teknoboy pisze: ↑22 lut 2025, 07:13Szczęść Boże!
Dzięki miłościwe nam panującym przepisom, pozwoliłem sobie przetestować ów sprzęt.
W moim odczuciu K11 brzmi zdecydowanie bardziej analogowo od SMSL SU1.![]()
Przy długich odsłuchach nie męczy...
Co do upgrade zasilania, na kanale YT iiWi Reviews jest zaproponował ifi powerX
FIIO PL50 fajny zasilacz. Dla mnie wykonanie było mega zaskoczeniem in plus, a odczucia odnośnie zmiany brzmienia miałem podobne. Śmiga cały czas w głównym torzeteknoboy pisze: ↑17 gru 2025, 05:09Jako się rzekło. Przetestowałem zasilacz liniowy od FIIO PL50 - nie ukrywam, zachęcony pozytywną recenzja kolegi ...teknoboy pisze: ↑22 lut 2025, 07:13Szczęść Boże!
Dzięki miłościwe nam panującym przepisom, pozwoliłem sobie przetestować ów sprzęt.
W moim odczuciu K11 brzmi zdecydowanie bardziej analogowo od SMSL SU1.![]()
Przy długich odsłuchach nie męczy...
Co do upgrade zasilania, na kanale YT iiWi Reviews jest zaproponował ifi powerX
Byłem sceptycznie nastawiony co do kwestii zasilania do DACa, czyli jak to mówią "audiofilskie pitu pitu" ALE
Było warto ...
Zdecydowanie lepsze, spokojniejsze brzmienie. Góra pasma mniej ostra, mniej krzykliwa i co najważniejsze dla mnie - ocieplenie średnicy. Wokale na plus. Niestety mój egzemplarz miał drobną wadę, ruszające gniazdo zasilające - zwróciłem ale na pewno kupię go ponownie tym razem na stałe![]()