Jaki Blu-Ray/Dvd/SACD/CD polecacie?
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
Jaki Blu-Ray/Dvd/SACD/CD polecacie?
Zastanawiam się nad zamianą lub dołożeniem do zestawu odtwarzacza CD na "wszystkomający kombajn", to znaczy, Żonie zalezy na odtwarzaniu dvd (ma trochę płyt, pewnie raz do roku coś puści
), ja chciałem uzupełnić kolekcję "na emeryturę" o kilka płyt blu-ray i SACD, fajnie było by mieć na czym to odtwarzać... Fajnie jak by miał przyzwoity przetwornik DAC (a przynajmniej polecany przez większość
). Czy może znacie jakiś taki model, który mogli byście polecić? Budżet raczej elastyczny, ale na początek, dla spokoju Admina
, przyjmijmy że w granicach 1000 PLN.
-
Ryszard13
- Gramofon: Dual601,701,Denon57l
Re: Jaki Blu-Ray/Dvd/SACD/CD polecacie?
Mam taki do sprzedania, OppoBDP-93eu który spełnia twoje warunki.
https://www.oppodigital.com/support/blu ... pport.aspx
Cena jaką chciałbym uzyskać bez żadnych targów to jest 1200 zł, jest to sprzęt od nowości u mnie i bardzo mało używany,ponieważ posiadam jeszcze dwa wyższe modele im ten stoi nie używany.
Jestem też z Lublina.
https://www.oppodigital.com/support/blu ... pport.aspx
Cena jaką chciałbym uzyskać bez żadnych targów to jest 1200 zł, jest to sprzęt od nowości u mnie i bardzo mało używany,ponieważ posiadam jeszcze dwa wyższe modele im ten stoi nie używany.
Jestem też z Lublina.
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
Dzięki, fajny sprzęt, poczytałem o nim, ale wizualnie mi nie podchodzi. Rozejrzę się jeszcze, jak by co w ostateczności, spróbuje się przekonać 
- amrowek
Ten Oppo jest ok. Bo tak to BR i do tego jaki DAC , bo w cenie do 1K nie wiem czy sie znajdzie coś sensownego. Przerabiałem BR i... zwykłe CD go deklasowało. Ostatecznie staneło na BR i Dac . Teoretycznie HK DVD21/25 ale one nie mają HDMI tylko Euro scart no i kicha z obrazem bardziej grają niż wyświetlają.
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- Dario Antonio
- Gramofon: Akai AP-100c
Najbardziej boję się whisky, bo po niej, nie boję się niczego .