Problem jest taki, że ceny takich szafek są spore(jak dla mnie), akurat ta ze zdjęcia kosztuje ponad 1000zł. Znacie może jakieś tańsze wersje? Przeglądam allegro i inne strony, najtańsza opcja jaką znalazłem(nowa) to 700zł. Szafka może być zbudowana z innych materiałów niż ta ze zdjęcia, chce tylko zachować funkcję regału, wystarczą mi trzy poziomy(wzmacniacz, cd, gramofon). A może wybijecie mi ten pomysł z głowy i w nic tańszego nie ma sensu się pchać? Bo będzie to niestabilne i źle wpływać będzie na gramofon?
Szafka pod sprzęt audio
-
- Gramofon: Sony PS-X4
Szafka pod sprzęt audio
Chciałbym troszkę zaoszczędzić miejsca i rozglądam się za szafką pod sprzęt audio tego typu:

Problem jest taki, że ceny takich szafek są spore(jak dla mnie), akurat ta ze zdjęcia kosztuje ponad 1000zł. Znacie może jakieś tańsze wersje? Przeglądam allegro i inne strony, najtańsza opcja jaką znalazłem(nowa) to 700zł. Szafka może być zbudowana z innych materiałów niż ta ze zdjęcia, chce tylko zachować funkcję regału, wystarczą mi trzy poziomy(wzmacniacz, cd, gramofon). A może wybijecie mi ten pomysł z głowy i w nic tańszego nie ma sensu się pchać? Bo będzie to niestabilne i źle wpływać będzie na gramofon?
Magnat MR-780 + Canton GLE60 + Sony PS-X4
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Szafka pod sprzęt audio
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Witam. Ja po kilku tygodniach poszukiwań na OLX znalazłem taką jak na fotce cena 140 zł odbierałem osobiście. Więc może warto się tam porozglądać. Pozdrawiam
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Swoją drogą aż dziwne, że żaden konkretny zleceniobiorca na forum nie oferuje swoich wyrobów pod audio.
szafkowato stolikowate na start
.. śmiało Panowie są
i.

szafkowato stolikowate na start

- blispx
Nie oferuje bo każdy chce coś innego, np. Myszor woli skrzynki na jabłka, ja też nie lepszy bo szukałem szafki rack swego czasu 

DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo