Trudno tu cokolwiek wyrokować, bowiem Dale@ nie ma jeszcze wystarczających punków odniesienia.
Od czegoś trzeba zacząć i proponowałbym zacząć słuchać miast czytania, albo co najmniej odwrócić proporcje.
W rzeczy samej byś może warto od razu rozpocząć od poziomu M97xE (?). Igły w Audiotechnice at95 bym nie zmieniał. Zmieniłbym wkładkę na AT100-AT120 o ile brzmienie by mi odpowiadało - tu nie ma porównania i jest wątek na ww temat [AT95 - wkładka podstawowa, 100-120,440 wkładki wyższego poziomu..brak wzajemności porównawczych, poza firmą, itd]
Shure, ten czy inny to Shure. Coś te wkładki łączy, choć szur szurowi nie równy.
Napisaliśmy już wiele na ich temat, ale w tym wątku nie ma szans i chyba sensu na przegadanie bluegi@ w obu zakresach "red rules" i "m95 syndrome". Zatem ja odpuszczam i cieszę się swoimi wkładkami

Dale@ może Nagaoka MT100 - nie słyszałem zdaje się tego numeru, ale ma Cooledit jako zapasówkę, to uderz do niego po opinię.
Może jakieś Grado-Prestige, Sumiko,coś z serii Goldring`ów, seria Sony XL - ki mają ostatnio dobrą prasę na forum.. no jest w czym wybierać. Może coś ze starszych konstrukcji, a może po prostu nowa wkładka ze sklepu, którą da się zwrócić lub wypożyczyć na odsłuch?