Innymi słowy wiedza tajemna

Tak więc albo ufasz albo sam zaczynasz się bawić szablonami

Innymi słowy wiedza tajemna
Jasne ale to jest sytuacja z drugiego obrazka, Fig. 5, przekrzywianie wkładki na jeden lub drugi bok. To nie przestawia wkładki przód tył, chyba że przez nie uwagę, ale z tego co piszesz "spec" chyba miał raczej świadomość jakie operacje wykonuje.Ryszard13 pisze: ↑07 lis 2022, 21:47Fozgometrem ustawiał tylko wkładkę i robił to na samym końcu po wszystkich ustawieniach,pod headshelem był przyklejony taki pasek chyba z miedzi na miękkiej taśmie dwustronnej,i tylko śrubkami mocującymi wkładkę ustawiał ,wiem że to zadziałało tym że wokale które czasami były to lekko z prawej teraz są centralnie.
Ależ ja nawet nie namawiam do takich inwestycjiRyszard13 pisze: ↑09 lis 2022, 08:50Panie Wojtku,mam wszystkie przyrządy do ustawiania gramofonu i sobie radzę ,nie mam nie mam Fozgometra i nie zamierzam wydawać ponad 2tys zł
Chodzi o aspekt edukacyjny, jak napisał domibobi.Ryszard13 pisze: ↑09 lis 2022, 08:50czy pan proponując komuś ustawienie ramienia zgodził by się pan aby właściciel gramofonu wykonał część ustawień a pan tylko jedną i wziąć za to odpowiedzialność z całe ustawienie?
Tym bardzie że to mnie nic nie kosztowało.
Nie w tym tylko w Twoim. Do tego gramofonu dostępne są są dwie rurki. Prosta ze stałym koszykiem. I typu S z koszykiem zdejmowanym. I o to Wojtkowi chodziło.