Upadek igly obok plyty...
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Mialem taki przypadek...zle nastawilem srednice plyty i igla spadla obok. Profilaktycznie wymienilem igle na nowa mimo, ze nausznie nie zauwazylem degradacji dzwieku. Moje pytanie brzmi. Igla miala szanse by przezyc ten upadek, czy raczej nie?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Też mi się to zdarzyło (szczególnie przy singlach), ale czasami wynikało to z tego, że igła "spadała" z rowka na starcie.Robert007Lenert pisze:zle nastawilem srednice plyty i igla spadla obok
To zależy na co i jak spadła czy też co przetarłaRobert007Lenert pisze:Moje pytanie brzmi. Igla miala szanse by przezyc ten upadek, czy raczej nie?

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Na twarda gumowa slipe. Kilka obrotow podskakiwala.... Bylem daleko od gramofonu i zareagowalem pozno.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Czyli przejechała sobie po gumowej macie. A to pół biedy.
Wiadomo, pewnie nieco stan igły się pogorszył, ale po przeczyszczeniu raczej nie ma z tym tragedii.
Wiadomo, pewnie nieco stan igły się pogorszył, ale po przeczyszczeniu raczej nie ma z tym tragedii.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Winters
Jak nic się wygięło i gra dobrze, to nie ma co się zastanawiać tylko słuchać dalej.
DIOMEDES KATO
- Kocewicz
- Kontakt:
Nie po to fabrykuje się diamentowe groty, mające wytrzymać setki godzin szurania po tworzywach o różnej twardości, szlachetności i czystości, żeby miały się zniszczyć przy kilkunastosekundowym kontakcie z miękkim tworzywem sztucznym
Panowie, nie doceniacie tej technologii.

Are you Shure?
-