Jakoś nie mam pojęcia czemu nie ma mojej odpowiedzi. Spróbuje ponownie.
Dziękuję za szybką i rzeczową odpowiedź.
Całą wkładkę postanowiłem kupić bo oryginalna Igła z wkładką jest w podobnej cenie co sama igła.
Kupiłem ja w sklepie CONRAD za 289zł. Od soboty po moim mejlu do nich a, może przypadkiem została ona zamieniona na ich stronie zamieniona z AT120E II na AT100E. Nie powiadomili mnie bo to nie sklep specjalistyczny i pewnie się na tym nie znają. Wydaje mi się że dla niech nie ma różnicy co wkładaja do koperty, liczy się numer katalogowy produktu. Generalnie nie ma problemu ze zwrotem i obsługa jest sympatyczna. Nie mam żalu choć parę jobów na nich w myślach posłałem.
Igła AT120E II i AT 100E różni się parametrami więc skoro ją zastąpiła to przynajmniej jej oznaczenie się zgadza, jest o klasę niższa tak wychodzi z opisu i dla tego zadałem tu moje pytania. Postanowiłem ją sobie zostawić ( zgodnie z opinią kolegi Wojtka za którą bardzo dziękuję ) i teraz będę podmieniał, zamieniał, wymieniał i odsłuchiwał. Oczywiście opiszę swoje wrażenia.
Po co mi ta emigracja? Oj to chyba na inne forum ale też się nad tym często zastanawiam
Jurczyk