a normalnie, to:
Panowie, poszukuję litościwego testera do wzmiankowanej wkładki typ AT3200, a dokładnie to oryginał tej konstrukcji Luxman 320c. (igła zespolona cewko wymienna).
Igła/zespół, martwa i nie wiem czy jest sens kupować nową przy niepewności co do korpusu, a trochę szkoda by wkładziora leżała. AT3200 znam z autopsji, bo nawet miałem w domu dzięki uprzejmości kolegi i gra zajefajnie tylko deko wysoko, ale do ciemnego wzmako preampu jak znalazł, szczał w dziesiątkę prawie.. co wyklucza chorą prostatę.
Na 99,999% to jest ta sama igła niezależnie od brandu.
Poświęciłby się ktoś i sprawdził? Plisss i stawiam espresso macchiato i oczy w słup ze zdumienia, że są jeszcze przedstawiciele ginącego gatunku życzliwych, choć stać mnie tylko na mleko do niej i to 1,5% max.
Wkładkę mogę dowieść ale tylko do 400 km. Pod drobnym warunkiem, że z W-wy wprost na północ przez Óć i A1/2, czyli do 3M GSG jeno bez boków za bardzo, bo nie dam rady technicznie ogarnąć przyległości.
Najchętniej jednak stolyca i z buta.
z pozdrowieniami,
Wasz spolegliwie wkładkojebliwy,
`d
p.s. a mogę też wysłać bez problemu z porto tu-łej, bo pocztę mam oblataną jak nasi Huricane w czasie bitwy o Anglię.