http://www.ceneo.pl/45526836#tab=click_scroll
Też możesz przemalować swój gramofon na złoto
Gorzej niż w starych.
Trudno powiedzieć.
Nie raczej nie
Nie. Z tych samych powodów dla którego ogólnie nie polecamy wyrobów firmy Hanpin (nowe gramofony Audio-Technica, Stanton, Pioneer, Reloop, Sony, Teac, Akai, Onkyo, ...).
"Przyzwoicie" to i wiele tańszych nowych gramofonów potrafi zagrać. O ile masz szczęście trafić sprawną sztukę od nowości
Czemu "powinny"? Przecież to tanizna.
Otóż to
Jasne. Bo dlaczego nie? Wszystkie te "super OEMy" są w miarę solidne (jedne bardziej, inne mniej). Wygląd to kwestia smaku, ale flaki wszędzie te same (albo prawie te same). Nie takie znowu fatalne jakościowo, ale i najwyższa półka też to nie jest. Ot, znośny gramofon z napędem bezpośrednim.
Pewnie. Jak powiesisz dobrą wkładkę i reszta systemu jest dobra, to i zagra przyzwoicie.
Tego modelu nie znam, ale mam podobny gramofon. Nie narzekam, działa bez zarzutu, gra muzyka ;]
I trzymają. Jeśli jest jakiś problem, masz gwarancję. Ja jeszcze żadnego nie doświadczyłem. Generalnie to uważam, że te "didżejskie" decki są lepsze od tych tanich "audiofilskich" paskowców.
Moim zdaniem i tak drogo. No ale mowa o "złotej", limitowanej wersji, więc spoko.
Masz rację, akurat ostatnio mieliśmy post od posiadacza tego mniej solidnego egzemplarza, ot loteria...motown pisze:Wszystkie te "super OEMy" są w miarę solidne (jedne bardziej, inne mniej).
Mówisz o AT-LP120USB - kasowanie luzów w łożyskach ramienia?