INSTRUKCJA AT-LP1240USB - Prośba o POMOC
-
INSTRUKCJA AT-LP1240USB - Prośba o POMOC
Witam,
otrzymałem jakiś czas temu gramofon Audio-Technika AT-LP1240USB, lecz w trakcie przeprowadzki zaginęła mi gdzieś instrukcja obsługi w języku polskim. I tutaj mam Wielką Prośbę, może ktoś z Was mógł by mi przesłać na maila skan instrukcji. Będę Bardzo Wdzięczny.
Pozdrawiam
Artur
otrzymałem jakiś czas temu gramofon Audio-Technika AT-LP1240USB, lecz w trakcie przeprowadzki zaginęła mi gdzieś instrukcja obsługi w języku polskim. I tutaj mam Wielką Prośbę, może ktoś z Was mógł by mi przesłać na maila skan instrukcji. Będę Bardzo Wdzięczny.
Pozdrawiam
Artur
-
Re: INSTRUKCJA AT-LP1240USB - Prośba o POMOC
Z angielskim to nie ma problemu bo jest tego pełno,ale po polsku to wątpię. Nie przypominam sobie,by ktoś z userów miał taki gramofon. Poza tym to po co Ci tak w ogóle instrukcja?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nie lepiej skierować to pytanie w stronę polskiego dystrybutora? Bodajże Konsbud Audio? 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Witam Cię na forum. Tak naprawdę to ten gramofon poleżał trochę w pudełku i niedawno go wyciągnąłem ponownie z opakowania po przeprowadzce. Chciałbym mieć jednak ją w komplecie ze sprzętem, bo czasami się przydaje, tym bardziej, że nie mam jeszcze takiego doświadczenia z gramofonem.
A Ty może też jesteś szczęśliwym posiadaczem
AT1240,a i jeszcze wielkie dzięki za tak szybki odzew na mój post.
A Ty może też jesteś szczęśliwym posiadaczem

-
Cześć Wojtku,
dzwoniłem dzisiaj do Konsbudu i odesłał mnie do Audio-Klanu, bo to oni mają więcej gramofonów w ofercie niż Konsbud, ale pan z serwisu w Audio-Klanie był tak nieuprzejmy, że mi się odechciało rozmawiać z tym człowiekiem, Dodatkowo zażądał paragonu, a ja go nie mam bo mi zaginął z całą dokumentacją, a Ten kuzyn od którego dostałem sprzęt nie mieszka teraz w Polsce, a ładnych parę tyś. kilometrów od Polski, a nie pamięta jaki to był sklep w Warszawie. Pan kazał mi udać się do sklepu i tam spytać o instrukcję, tylko jest małe ale tak jak pisałem.
dzwoniłem dzisiaj do Konsbudu i odesłał mnie do Audio-Klanu, bo to oni mają więcej gramofonów w ofercie niż Konsbud, ale pan z serwisu w Audio-Klanie był tak nieuprzejmy, że mi się odechciało rozmawiać z tym człowiekiem, Dodatkowo zażądał paragonu, a ja go nie mam bo mi zaginął z całą dokumentacją, a Ten kuzyn od którego dostałem sprzęt nie mieszka teraz w Polsce, a ładnych parę tyś. kilometrów od Polski, a nie pamięta jaki to był sklep w Warszawie. Pan kazał mi udać się do sklepu i tam spytać o instrukcję, tylko jest małe ale tak jak pisałem.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Widocznie trafiłeś na jakiegoś buraka, co robi łaskę by przesłać klientowi PDF. Typowa spychologia.
Koń by się uśmiał, że musisz udowadniać że kupiłeś ten sprzęt i jeszcze szukać sklepu w którym został zakupiony by uzyskać tego typu informację.
Napisz może maila do audioklan@audioklan.com.pl
Jak nie odpowiedzą to najwyżej zrobi się wrzawę na forum i social media
Do samej Audio Technici nie ma co się zgłaszać, bo należy przypuszczać że to właśnie dystrybutor przygotował instrukcję obsługi po polsku.
Koń by się uśmiał, że musisz udowadniać że kupiłeś ten sprzęt i jeszcze szukać sklepu w którym został zakupiony by uzyskać tego typu informację.
Napisz może maila do audioklan@audioklan.com.pl
Jak nie odpowiedzą to najwyżej zrobi się wrzawę na forum i social media

Do samej Audio Technici nie ma co się zgłaszać, bo należy przypuszczać że to właśnie dystrybutor przygotował instrukcję obsługi po polsku.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Do Audioklanu dzwoniłem i też nie mają, a sami odesłali mnie do Konsbudu, a jak było to już pisałem. Kupowałem różne rzeczy przez internet w USA i GB, ale z takim podejściem jak u Nas w Polsce, to się nigdy nie spotkałem. Nawet reklamacje załatwiałem przez maila, a kasę miałem już po 2 dniach na karcie. Wystarczyło przesłać zdjęcie do sklepu i wierzą Ci na słowo, bo wiedzą, że klient wróci do nich. Kultury obsługi to Te nasze sklepy musza się jeszcze dużo nauczyć.
- motown
Mogę przetłumaczyć ten angielski manual ;] - http://eu.audio-technica.com/resources/ ... al_Eng.pdf
A masz z czymś konkretnym problem? Zasadniczo ten gramofon obsługuje się jak każdy inny. Wystarczy ogarnąć podstawowe informacje tu na forum.
btw, mam bardzo podobny gramofon więc służę poradą ;]
A masz z czymś konkretnym problem? Zasadniczo ten gramofon obsługuje się jak każdy inny. Wystarczy ogarnąć podstawowe informacje tu na forum.
btw, mam bardzo podobny gramofon więc służę poradą ;]
Pay for that motherfucker record
The Motown Sound™
The Motown Sound™
-
Dzięki Motown, skorzystam z zaoferowanej pomocy. Jak będę miał problem to się odezwę z prośba o pomoc. jeszcze raz serdeczne Wielkie Dzięki.