Otóż wpadło mi w ręce dość pokaźnej ciężkości pudło - jak w tytule - i szukam odpowiedzi na parę pytań. Google niestety niezbyt mi pomógł w tej kwestii

Generalnie szukam informacji na temat tego modelu, jeśli ktoś miał z nim już do czynienia. Ogólnie sprzęt wydaje się być w dobrym stanie patrząc z zewnątrz, funkcje gramofonu działają, ale niestety wkładka z igłą była w tak opłakanym stanie, że praktycznie rozsypała się w ręku po jej zdemontowaniu. I tu rodzi się pierwsze pytanie: jaką igłę warto w nim zamontować i czy w ogóle warto w niego inwestować jeśli chodzi o igłę, bo nie mam pojęcia jaką opinią cieszy się ten model. Mam też problem z odtwarzaczem kaset - słychać że silnik pracuje, ale rolki napędzające kasetę się nie kręcą. Próbowałem tam zajrzeć, niestety jest on tak zabudowany z każdej strony, że nawet po wstępnym rozkręceniu ciężko cokolwiek dojrzeć bez odkręcania całej płytki (którą odkręcić też nie wiadomo jak bez rozczłonkowywania całego sprzętu). Jeśli ktoś ma pomysł czego to wina i jak to naprawić lub po prostu jak się do tego dogrzebać to chętnie przyjmę wszelkie rady