Kenwood KD-7X
- Krystian5102
- Gramofon: Kenwood KD-7X
Kenwood KD-7X
Witam za niedługo stanę się posiadaczem gramofonu Kenyego kd-7x. Będzie to mój pierwszy gramofon a chciał bym się czegoś o nim dowiedzieć, na internecie praktycznie że niczego się nie dowiedziałem po za tym że jest to automat z napędem direct drive. Ten co ma trafić do mnie jest podobno sprawny, automatyka działa i wkładka jest z oryginalną jeszcze igłą. Jak się kto z nim zetknął to proszę o wyrażenie swoich wrażeń.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Kenwood KD-7X
Czyli że brałeś sprzęt w ciemno?
Przypuszczam również, że był tani?
Nie wyprodukowali tego wiele, stąd model rzadko spotykany na rynku. Podstawowy gramofonik z napędem bezpośrednim i stabilizacją kwarcową, lata '80te.
Jak już do Ciebie dojdzie to zrób mu parę zdjęć i wrzuć tutaj. Internet się wzbogaci

Nie wyprodukowali tego wiele, stąd model rzadko spotykany na rynku. Podstawowy gramofonik z napędem bezpośrednim i stabilizacją kwarcową, lata '80te.
Jak już do Ciebie dojdzie to zrób mu parę zdjęć i wrzuć tutaj. Internet się wzbogaci

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Krystian5102
Re: Kenwood KD-7X
Za niecałe 100 zł znajomy mi go zaproponował to kupiłem. Co lepszego za te pieniądze mogłem kupic.
- Krystian5102
Kenwood KD-7X
Odebrałem gramofon i podsyłam zdjęcia
Bardzo ładnie gra, potrzymam go jakiś czas aż będę mieć większą ilość winyli i go sprzedam a kupie coś lepszego. Ile on może być wart?

- Reymont
-
Kenwood KD-7X
Jak sprawny to myślę,że przedział 200~300 zł nie powinien być mu obcy.Krystian5102 pisze:Ile on może być wart?
Reymont ten z Twojego linku nie wiadomo czy jest sprawny i stąd taka cena.
- Krystian5102
Kenwood KD-7X
W każdym razie mój keny jest w 100% sprawny. Jak kiedy się dorobię konta na youtube to wstawię filmik jak to gra, bo nie ma żadnego. 

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Kenwood KD-7X
Spoko, fajnie, przyda się 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum