q.media mi zwalnia
- owsik
q.media mi zwalnia
Problem wygląda tak: Włączam sobie płytę. Wstęp wydaje mi sie podejrzanie ciut za wolny i nagle... Niemen spiewa niskim głosem. Czy musze wymienić silnik? Nasmarować go czymś? czy co?
- motown
q.media mi zwalnia
Co to, kurde, jest Q.Media?
Pierwsze co zrobić musisz, to kupić gramofon.
Pierwsze co zrobić musisz, to kupić gramofon.
Pay for that motherfucker record
The Motown Sound™
The Motown Sound™
- threaz
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
q.media mi zwalnia
Skoro kupiłeś go używanego to albo napęd już siada albo pasek do wymiany. Podnieś talerz i zobacz co się dzieje.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- owsik
q.media mi zwalnia
Podniosłem i krynci się normalnie. Przełożyłem pasek "na lewa stronę" i ciut lepiej, ale nadal Niemen spiewa nieco niżej niz powienien. TO znaczy, że pasek, który jest tak naprawdę gumką jest za sliski? A może za mało naciągnięty?
- chudy_b
q.media mi zwalnia
Dobrze kombinujesz. Wrzuć pasek na parę minut do wrzątku. Na chwilę powinno pomóc.
- owsik
q.media mi zwalnia
Nic ni epomogło. Kupiłe nawet nowy pasek i specjalnie 5 cm krótszy niz ten, który miałem, al etez lipa (chyba za krótki i tez wolno chodził
) A ja głupi myslałem, że będzie dobrze chodził...
Po prostu rozejrzę się za jakimś lepszym gramofonem. Poczytam troszku o tym i pewnie jakiegoś Adama albo cóś takiego kupię.

Po prostu rozejrzę się za jakimś lepszym gramofonem. Poczytam troszku o tym i pewnie jakiegoś Adama albo cóś takiego kupię.
- chudy_b
q.media mi zwalnia
Jesli chcesz coś polskiego, to wybierz raczej Daniela. Adamom przytrafia się trudno naprawialna awaria napędu. Danieli na rynku jest więcej, części łatwiej dostępne.