Kupiłem toto za parę Euro na pchlim targu

Ty znasz wyszukiwarkę Google czy tak nie bardzo? Informacji jest od groma, choć nie po polsku.Arek_ pisze:W sieci niestety informacji na temat tego Mitsubishi jak na lekarstwo
Gogle znam , ale nie każdy jest poliglotąWojtek pisze:Ty znasz wyszukiwarkę Google czy tak nie bardzo? Informacji jest od groma, choć nie po polsku.
To nie jest równoznaczne z brakiem informacji. Zawsze mnie irytuje, jak ktoś pisze/mówi, że czegoś nie ma, kiedy jest.Arek_ pisze:Gogle znam , ale nie każdy jest poliglotąWiem , wiem jest też translator , tylko że przekład w jego wykonaniu brzmi coś w stylu : Kali być , Kali mieć ...
Rzadki? Trochę tak. Mało popularny? Ciężko by coś rzadkiego było zarazem popularne.Arek_ pisze:Z tego co wywnioskowałem to raczej dość rzadki i raczej mało popularny model.
Z płytą na talerzu czy bez?Arek_ pisze:Nie działają natomiast przyciski start / stop.
Napędowo nieco gorzej. Ramię to kwestia dyskusyjna, bo to u Mitsubishi jest nieco bardziej uniwersalne.Arek_ pisze:Na koniec jeszcze jedno pytanie , jak to się ma do mojego Denona DP 47F ? Lepsze , gorsze , czy porównywalne ?