Pomoc w ustawieniu Pioneer pl50l

Kosmiczne talerze z ramionami
ODPOWIEDZ
Cannon

Re: Pomoc w ustawieniu Pioneer pl50l

Post autor: Cannon »

No coż jak wiecie nabywam sprzęt za roznymi granicami.Trafia do mnie wiele" okazji "rówież z Japonii i powiem tylko jedno-coraz więcej tych okazji nie opłaca sie naprawiać...Do tego jeszcze firmy kurierskie- tak potrafia zadbać o sprzęt, że to złom. Rekompensata za zniszczony sprzęt przez portal aukcyjny jest symboliczna...a zdjęcia aukcji często nie obejmują wszystkich detali...połamana obudowa, wyłamany zawias to nic ...ale latajacy w paczce talerz...sieje doszczętne spustoszenie. Do tego starsze modele wymagaja przeglądu czyszczenia itd.Opisy na aukcjach często robią osoby, które się po prostu chca pozbyc sprzętu i dla nich jest 100% działający-przeciez pali się lampka power.... a to że np.nie trzyma obrotów, sparciale gumy czy utlenione aluminium które jeat opisane jako plamy...często dyskfalfiują urządzenie w naszych oczach.Na zdjęciach okazja zakupowa klienta z tego forum...Moim zdaniem pojedyncze zakupy +ryzyko kupna+przesylka+oplaty importowe+doprowadzenie urzadzenia do
świetnosci tu na miejscu
itd. = się cena w z gwarancją u nas w kraju od sprawdzonego sprzedawcy.
Spać spojnie cannon...

Pozdrawiam
Załączniki
20260115_133450.jpg
20260115_133510.jpg
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Re: Pomoc w ustawieniu Pioneer pl50l

Post autor: Wojtek »

Cannon pisze:
20 lut 2026, 15:43
itd. = się cena w z gwarancją u nas w kraju od sprawdzonego sprzedawcy.
My to wiemy, ale weź to wytłumacz przysłowiowej "cebuli" co widzi przede wszystkim "oszczędność"? :)
Dla niego to ty jesteś grabieżcą i co najmniej badylarzem :morda:

Ja to przerabiałem, wiem że Pawelec przerabiał, pewnie nie tylko my.

Tak czy siak dzięki za podzielenie się obserwacjami.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
ODPOWIEDZ