Pierwsze wrażenia:chyba wszystkie funkcje automatyczne działają.Niewiele znalazłem informacji o tym sprzęcie.Byłbym wdzięczny za kilka słów porady jak zabrać się za eksploatację ,czy od razu szukać igły i w ogóle jaka to klasa? Z górki dziekuję

Dzięki tej sugestii wziąłem lupę X10 i okazało sie ,że igła nie ma "dziobka " ?Wojtek pisze: najprawdopodobniej igła już jest zupełnie niezdatna do użytku.
Dlaczego z tak daleka? Jaka wkładka siedzi w tym Akai?marant pisze:Kupiłem igłę ,frunie z Nowej Zelandii
To głupio. Na przyszłość, jeśli nie wiesz gdzie i co szukać, pytaj. Po co przepłacać i czekać na kiepski towar szmat czasu?marant pisze:-znalazłem:STYLUS FOR AKAI AP-Q310 AP Q310 APQ310 TURNTABLE -więc kupiłem
Masz dużo racji,ale dołożyłem starań na ile potrafiłem ,aby towar był właściwy .Na ile się udało -nie wiem,ale się starałemWojtek pisze:To głupio. Na przyszłość, jeśli nie wiesz gdzie i co szukać, pytaj. Po co przepłacać i czekać na kiepski towar szmat czasu?marant pisze:-znalazłem:STYLUS FOR AKAI AP-Q310 AP Q310 APQ310 TURNTABLE -więc kupiłem