Tak jest: viewtopic.php?f=12&t=1032

Generalnie jak jest coś mocno nie tak to to słychać

A jak chcesz mieć total pewność to sięgasz po cięższy sprzęt do analizy lub po prostu płytę testową - i za jej pomocą konfrontujesz to co masz.
Tak jest: viewtopic.php?f=12&t=1032
Generalnie jak jest coś mocno nie tak to to słychać
Przedwczoraj odebrałem przesyłkę z samą igłą do AT-400MLb. Jak zwykle kupowałem u tego sprzedawcy, który wystawił całą wkładkę tutaj: http://www.ebay.de/itm/Audio-Technica-A ... SwsW9Y27wR
Tak, to oficjalny następca AT440 tylko ma "trochę" większy nacisk - zalecany to zdaje się 2.0g zamiast 1.4 jak w AT440. Czy ma to jakieś znaczenie to nie wiem, wiem natomiast, że ta wkładka kosztuje ponad tysiaka
Już wiemy że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem
Jeśli szukałeś tylko w PL to się nie dziwię, ale generalnie w Europie jest nadal dostępna
Oj ma. Inna podatność zawieszenia igły (sztywniejsza). To jest w sumie główna różnica względem poprzedniej generacji.
Wiemy ? To znaczy kto ? Ty i twoje ego ?
To może być kwestia wybranej geometrii. Jeżeli wybrana jest taka że gdzieś na samym końcu jest tracking error 0 to oczywiście w środku jest on większy i pod tym kątem może być to prawda ale nie uwzględnia bardzo ważnej sprawy czyli liniowej prędkości płyty na końcu.
Bez komentarza.
Czyli techniki, tak.
Zakładając że jednak jest sprawny to nie powinien mieć takich objawów - najprostszą wymówką nie wypada się wykręcać
"To zależy"