Firma Akces .Robiłem sporo pokryw ale klejonych bo tloczona to majątek(formę trzeba wykonać) w zasadzie nie tloczy sie tylko podgrzewa i wytwarza podcisnienie a plexi sama sie układa.W Akcesie zrobia Ci dymioną.Koszt okolo 80-90 zł
Pozdrawiam Tomasz
PS Co do uszkodzenia w transporcie to nie ma tak zapakowanej przesyłki aby jej przewożnik nie rozwalił.
Wykonanie nowej pokrywy do gramofonu
-
- caveas
- Gramofon: Telefunken CS20
Re: Wykonanie nowej pokrywy do gramofonu
Czy mógłbym poprosić o kontakt do tej firmy plasikowej?
Mam pękniętą obudowę do RS220CX.
Pewnie jak wątek się rozwinie to Firma Akces zrobi niezły majątek na nas.
Mam pękniętą obudowę do RS220CX.
Pewnie jak wątek się rozwinie to Firma Akces zrobi niezły majątek na nas.

Ar2r
Carver 4000, C-500 Tannoy HPD315A

- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Do Akces?
Pisałem na poprzedniej stronie ->tam są odnośniki do innego wątku kierujące do plexi wyrobów, ale proszę bardzo:
są w Łodzi i W-wie:
http://www.akces-plexi.pl/pl/kontakt/
Pisałem na poprzedniej stronie ->tam są odnośniki do innego wątku kierujące do plexi wyrobów, ale proszę bardzo:
są w Łodzi i W-wie:
http://www.akces-plexi.pl/pl/kontakt/
- caveas
- Gramofon: Telefunken CS20
Dzięki za link, bo tamten gdzieś mnie w buraki wywiózł ??. Minął audioshow, minęło 11 w zasadzie to czas się wziąć za restaurację pokrywy do RS220CX.
Nie jest to 5/6 prostopadłościanu, a i plinta jest łamana. No i mocowanie do zawiasów. Zawiozę na Okęcie im na wzór pękniętą obudowę i zobaczymy co zaproponują.
Nie podejmuję się sam zwymiarować bo jest tu za dużo zmiennych w tym pływające wymiary z pękniętej pokrywy.
Nie jest to 5/6 prostopadłościanu, a i plinta jest łamana. No i mocowanie do zawiasów. Zawiozę na Okęcie im na wzór pękniętą obudowę i zobaczymy co zaproponują.
Nie podejmuję się sam zwymiarować bo jest tu za dużo zmiennych w tym pływające wymiary z pękniętej pokrywy.
Ar2r