Widać, że Twój podesłany na zdjęciu HS jest aluminiowy.
Myszor kuźwa uduszę Cię.

Heaven, to nie miejsce dla naiwnych. A nasz kolega się cieszy. Ja razem z nim? Mogę?
Ale kto bogatemu zabroni rozporządzać własną kasą?
Nie trzeba szukać. Świadomi użytkownicy biorą jak świeże bułeczki.
Skądże. Drogi nie był. Przecież. Normalna cena rynkowa i nic nie przepłacone. Ani gronia.
Na 100% lub nieco lepiej.
A to ludzkie akurat. Wątpić każdy może. Nie ma jednak obowiązku by się z tym obnosić, aż tak.
Tego właśnie nie wiemy. Poszukajmy odważnego.
Nie wydaje mi się, że jest to odpowiednio dobrane określenie. Tak nieprzemyślane jakby zazdrość faktycznie zaślepiała
Być może nie, ale czy zaraz musi? Czy w ogóle po to on był kupowany? Przecież piękno może być dla kogoś tak samo ważne i nawet warte dużo większych pieniędzy. Nie jestem miłośnikiem paskowych manuali, ale jest w tym zakupie coś fajnego i trudno mi się nie cieszyć razem z nabywcą. A sam pomysł, że miałbym komuś próbować zmniejszyć tą frajdę wydaje się nienormalny
A dlaczego miałby to w ogóle robić?
Aż tak zapiekło? Jak Ci nie wstyd by pisać coś takiego..chrzan49 pisze:No coż.Naiwnych ktorych swedzi portfel wciąż nie brak.I szuka sie okazji aby sprzedać za kolosalne pieniądze sprzęt piekny wzorniczo ale czy zagra lepiej od dobrego z lat 70-80?Wątpię.Ale kto bogatemu zabroni?
Tomasz
Lampka zawsze spoko, lampka tylko w najlepszych sprzętachzelazny pisze:Reymont już tłumaczę. To jest gumowa zaślepka. Zaślepkę wyjmuję i mogę wcisnąć lampkę LED. Tak jak na obrazku poniżej.