Chłopaki warto to jakoś uszeregować na przyszłość. Już mówię jak np.
Najpierw konkluzja, bo mnie znacie i ja Was,

Pierwszy to byłem ja, bowiem rozpocząłem proces precyzowania danych z ogłoszenia. Zatem owo pierszeństwo jest zwolnione gdy taka osoba napisze. Zwalniam rezerwację. Po uzyskaniu odpowiedzi od ogłoszeniodawcy, chyba że w międzyczasie ktoś jawnie napisze - 'biorę'.
Teraz do rzeczy. Sprawdzony system ogłoszeniowy to dwa 'tagi' -
rezerwacja i
biorę. Biorę przebija rezerwację jeśli jest złożone w wątku, jeśli na Pw to wówczas nie i ogłoszeniodawca może sam zdecydować. To daje jednak możliwość niezbyt przejrzystą i wielu ogłoszeniodawców nie uznaje tego typu rezerwacji (PW). Jest jeszcze tag "rezerwacja do" i tu podajemy porę dnia, godzinę dajmy na to. Kilka dni to raczej gdy sprzedawca się zgodzi, ale to mało popularna forma.
Jeśli rezerwacji jest kilka, to ogłoszeniodawca ustala kolejność w przypadku zwolnienia rezerwacji. Co to tam ustalicie, to mnie nie dotyczy bowiem zwolniłem rezerwację, ale "biorę" zalicytował w sumie Dragant. Jak znam Draganta, to pewnie już oddał tę wkładkę Trafowi i fajnie.
No proszę taka tam M75, a jakie zainteresowanie. A pisali tu czasem, że Shure są cienkie bloki już w przedbiegach

Stary ale jary model i dobry do upgrade. Są na rynku, więc dostępność jest dobra jeszcze, nadal.. kto wie jak długo?