dual 721 sprzedam
-
dual 721 sprzedam
Witam wszystkich. Mam do zaoferowania gramofon dual 721 który miałem zostawić sobie i tak leżał długo w piwnicy kilka lat.
Jest sprawny automatyka działa brak igły i osłony oraz części w lewym górnym rogu (jest tam okrągłe coś na stałe i długi kabelek) więcej informacji pod numerem telefonu 783079186. Cena okazyjna. Potrzebuje systemu do innego gramofonu najlepiej Concord pro.
Pozdrawiam
Jest sprawny automatyka działa brak igły i osłony oraz części w lewym górnym rogu (jest tam okrągłe coś na stałe i długi kabelek) więcej informacji pod numerem telefonu 783079186. Cena okazyjna. Potrzebuje systemu do innego gramofonu najlepiej Concord pro.
Pozdrawiam
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
dual 721 sprzedam
Może jakieś zdjęcie nam pokażesz? Tu telefon nic nie pomożeDj Ulec pisze: brak igły i osłony oraz części w lewym górnym rogu (jest tam okrągłe coś na stałe i długi kabelek)

To ją podaj.Dj Ulec pisze:Cena okazyjna.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Re: dual 721 sprzedam
Fotki w najmniejszej rozdzielczość lepsze na maila jeśli ktoś chce. I ps. Do czego służy ten kabelek? Wiem ze miały szczoteczki w tym miejscu ale to nie to.
Cena jaką bym chciał to 400 do negocjacji.
Pozdrawiam
Cena jaką bym chciał to 400 do negocjacji.
Pozdrawiam
- vinylpiotrek
dual 721 sprzedam
Chciałbyś AŻ 400 zł za ten gramofon i to bez pokrywy, a nawet nie chce Ci się go powycierać z kurzu i brudu do zdjęć?

-
A co mam napisać ze stan idealny bez cofnietego licznika i ukrytych wad jak 90% ogłoszeń. Obudowę połamano przypadkiem a igły nigdy nie miałem. Zrobiłem zdjęcia takiego jak wygląda i nie mam umiejętności by był zarówno czysty w środku.
-
dual 721 sprzedam
Tu nie ma nie tylko igły, ale i wkładki z półkoszykiem.
400zł za zdekompletowany sprzęt do remontu to trochę dużo.
400zł za zdekompletowany sprzęt do remontu to trochę dużo.
-
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
dual 721 sprzedam
Z tego co widzę to gramofon ten kiedyś miał ramię czyszczące (lewy górny róg obudowy), ale została sama baza i przewód.
Za 150 złotych może się sprzeda, na części lub jako zdekompletowany i niesprawdzony.
Pytanie najważniejsze: czy znajdzie się chętny na forum
Za 150 złotych może się sprzeda, na części lub jako zdekompletowany i niesprawdzony.
Pytanie najważniejsze: czy znajdzie się chętny na forum

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Naprawdę nadaje się na części zamienne ? To chyba odłoże go na następne kilka lat. Moim zdaniem działająca automatyka jest więcej warta ale ja nie jestem specjalistą w tej dziedzinie. Za 10 lat powycieram z kurzu i wystawie jeszcze raz
Dziękuję wszystkim pozdrawiam.

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
dual 721 sprzedam
A auto bez maski, drzwi i klapy bagażnika jak byś oferował?Dj Ulec pisze:Naprawdę nadaje się na części zamienne ?

Niech już pójdzie do ludzi zamiast się dalej marnować.Dj Ulec pisze:To chyba odłoże go na następne kilka lat.
Nie wszystko co znajdziesz w piwnicy musi być skarbem wartym kokosy.
W stanie jakim jest Twój sprzęt nie da się wszystkiego sprawdzić.Dj Ulec pisze:Moim zdaniem działająca automatyka jest więcej warta ale ja nie jestem specjalistą w tej dziedzinie.
Automatyka Duala jest czasami fikuśna, wymagająca dopieszczenia po latach, ale nie jest akurat znana z zawodności, także to żaden walor, serio

Musisz być strasznie leniwyDj Ulec pisze:Za 10 lat powycieram z kurzu i wystawie jeszcze raz

Nic nie szkodzi spróbować wrzucić to na alle za te 400 złotych. Sam się przekonasz.
Forumowicze wszak też ludzie i mogą się mylić

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
- Gramofon: Micro Seiki DDX
dual 721 sprzedam
na allegro powinien sprzedać się za 400zł
ale doprowadzenie go do ideału to drugie tyle i jeszcze kilka dni zabawy

ale doprowadzenie go do ideału to drugie tyle i jeszcze kilka dni zabawy

- radekcza
dual 721 sprzedam
Myślę, że nawet allegro nie wyciągnie z niego 400zł, a jak kolega sprawdził w pełni automatykę (bo potwierdza, że wszystko działa)?