Polityka
-
- Gramofon: Dual601,701,Denon57l
Re: Polityka
No to taniej niż 2014 roku, trzeba się tylko cieszyć, bo niedługo może być po 10zł.
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
Co Ty gadasz?
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
-
Przepraszam, to tylko jeden z polityków powiedział ze teraz może być i po 7zł,faktycznie mój błąd.
Jak to mówią ;
Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł – powiedział jeden mędrzec, a drugi dodał – i przy jedzeniu z jednej michy.
Jak to mówią ;
Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł – powiedział jeden mędrzec, a drugi dodał – i przy jedzeniu z jednej michy.
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
OK, tylko po prostu sprawdzajmy te teksty, bo wychodzi kaczystowski populizm niestety.
I pewnie będzie po niespełna 7, bo przecież już była czas jakiś temu ponad 7.15 zdaje się płaciłem najwięcej na przymusie ekonomicznym. Zasadniczo nic w tym dziwnego. Prognozowaliśmy to grubo przed wyborami gdy tylko zaczęto orlenowski damping cenowy.
I pewnie będzie po niespełna 7, bo przecież już była czas jakiś temu ponad 7.15 zdaje się płaciłem najwięcej na przymusie ekonomicznym. Zasadniczo nic w tym dziwnego. Prognozowaliśmy to grubo przed wyborami gdy tylko zaczęto orlenowski damping cenowy.
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
no właśnie u Kuby Strzyczkowskiego słuchacze dzwonią z trasy. miejscami już po 6,85 - ale to pewnie na autorstradach. to teraz pomyślmy ile inflacja za chwilę wyniesie...
i jeszcze "doskonała" informacja ze świata finansów - jesteśmy drudzy w Europie! niestety w deficycie... i mały cytacik z pinokia (za obrzydliwą GW):
"Premier Morawiecki stwierdził, że pytania dziennikarzy dotyczące deficytu są zapewne inspirowane tym, że Donald Tusk chciałby powiedzieć, że w budżecie nie ma pieniędzy na realizację obietnic złożonych przed wyborami.
- Zobaczcie państwo, jak TVN potrafi niesamowicie manipulować faktami. Wiedzą doskonale, że deficyt budżetowy a tzw. deficyt finansów publicznych jest czymś zupełnie innym. Panie redaktorze, czy panu nie wstyd? Czy pan rozróżnia te pojęcia, czy pan został zmanipulowany? - drwił Morawiecki.
Mało tego. Premier przekonywał, że kiedy posłowie zobaczą, jakie jest nastawienie Koalicji Obywatelskiej do realizacji obietnic wyborczych, przejdą na stronę PiS i w ten sposób PiS zbierze większość w Sejmie.
- Program tzw. 100 konkretów Koalicji Obywatelskiej jest uważany przez ekspertów za nierealistyczny. Czyli wielkie wyborcze oszustwo. Być może koalicjanci, jak się zorientują, zaczną się zastanawiać, czy chcą się podpisać, czy chcą żyrować takie oszustwo - mówił Morawiecki."
i jeszcze "doskonała" informacja ze świata finansów - jesteśmy drudzy w Europie! niestety w deficycie... i mały cytacik z pinokia (za obrzydliwą GW):
"Premier Morawiecki stwierdził, że pytania dziennikarzy dotyczące deficytu są zapewne inspirowane tym, że Donald Tusk chciałby powiedzieć, że w budżecie nie ma pieniędzy na realizację obietnic złożonych przed wyborami.
- Zobaczcie państwo, jak TVN potrafi niesamowicie manipulować faktami. Wiedzą doskonale, że deficyt budżetowy a tzw. deficyt finansów publicznych jest czymś zupełnie innym. Panie redaktorze, czy panu nie wstyd? Czy pan rozróżnia te pojęcia, czy pan został zmanipulowany? - drwił Morawiecki.
Mało tego. Premier przekonywał, że kiedy posłowie zobaczą, jakie jest nastawienie Koalicji Obywatelskiej do realizacji obietnic wyborczych, przejdą na stronę PiS i w ten sposób PiS zbierze większość w Sejmie.
- Program tzw. 100 konkretów Koalicji Obywatelskiej jest uważany przez ekspertów za nierealistyczny. Czyli wielkie wyborcze oszustwo. Być może koalicjanci, jak się zorientują, zaczną się zastanawiać, czy chcą się podpisać, czy chcą żyrować takie oszustwo - mówił Morawiecki."
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Inflacja i kolejne wzrosty cen wszelakich bo transport...jutro jade zatankowac pod korek, mam bak 80 litrow na troche wystarczy. A propos tego co mowil Pinokio, to samo gada Dziadyga,. Ze wspanialy zbilansowany budzet zostawiaja i kasa zabezpieczona na pakiety socjalne a Tusk tak gada zeby nie realizowac obietnic...Kurde tak sie zastanawiam jak to slysze co by bylo gdyby dac im porządzic jeszcze? Ile by to trwalo? Ja wiem zeby to wszytko pierdolnelo ale kiedy? Jak dlugo trwalby dodruk? Skonczyloby sie Grecja. Tylko jak to bedzie teraz? Jaszczomb bedzie robil krecia robote z Dupą?bms01pl pisze: ↑27 paź 2023, 18:04no właśnie u Kuby Strzyczkowskiego słuchacze dzwonią z trasy. miejscami już po 6,85 - ale to pewnie na autorstradach. to teraz pomyślmy ile inflacja za chwilę wyniesie...
i jeszcze "doskonała" informacja ze świata finansów - jesteśmy drudzy w Europie! niestety w deficycie...
Greenshot 2023-10-27 18.14.34.png
i mały cytacik z pinokia (za obrzydliwą GW):
JVC QL-A7 JVC Z1S ADC QLM32 MK3 iFi Zen Phono3 Audiolab 8200a Akai CD1100 JVC XL-E300 Dual CL720
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
--------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
--------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Są prawne sposoby na odwołanie prezesa NBP. Myślę że znajdzie się parę argumentów, może nawet udałoby się zmusić Glapę do dymisji.
Pogadamy o tym jak już będzie nowy rząd.
Pogadamy o tym jak już będzie nowy rząd.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- pawelgrab
nie pisuję w tym wątku ponieważ stronię od polityki, wiem, jestem w 4% niższości, która nie głosowała i nie ma zdania, ale Mejw jeżeli będzie powtórka z rozrywki pójdę i oddam właściwy głos i te z

koryto zostaje to samo - zmieniają się tylko świnie do wykarmienia

także frustracja nie jest potrzebna na ten moment - ja słucham dla przykładu dzisiaj sobie The Cure

Ostatnio zmieniony 27 paź 2023, 20:12 przez pawelgrab, łącznie zmieniany 1 raz.
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
- Szelak
- Gramofon: Adam GS424/Lenco L75
- kinky
- Gramofon: Philips 5877
Zrobili mi piątkowy wieczór

Philips 5877 - [MiBoxS-Fiio D03] - Tensai TA-2045 - Dali 104
Panasonic XR45/CD S65 - Jamo Studio 160
Technics EX510/CD PG580A - Altus 120A
Panasonic XR45/CD S65 - Jamo Studio 160
Technics EX510/CD PG580A - Altus 120A
- amrowek
Kawę doliczyli za parę gr

Hm znaczy się mamy dwie większości w sejmie wg ... hm pretendenta do żelaznego tronu, chyba matematykę ma na poziomie tego tam d...icka
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
O to,to właśnie!
Chodzenie po mediach jak Borys Budka i opowiadanie co kto i komu zrobi jest po prostu
nie na miejscu. To nie ta filozofia i nie czas zemsty. Są praworządne mechanizmy systemowe i zostaną zastosowane bez zbędnych emocji. Tak by porządek prawny wrócił do normy.
-
I ty się dziwisz?, jaka partia to tacy posłowie.Szelak pisze: ↑27 paź 2023, 20:12Niezły fachowiec
https://www.tiktok.com/@radio_rmffm/vid ... 2353502496
Ja już jestem na nich przygotowany w spiżarni mam zgromadzone zapasy,zapas drzewa na zimę ,piec gazowy po przeglądzie.
Stóje sobie z rana w oknie i obserwuje jak ludzie chodzą w deszcz do pracy,jeżdżą w korkach,ja takiego szczęścia nie miałem.
- amrowek
świeciło słońce i deszcz nie padał

a zapasy benzyny ... tej taniej oczywiście z Orlenu
zgadzam się
https://www.youtube.com/watch?v=ydMigBfLYFQ
Jak ktoś coś z tego zrozumie ... o co kaman w tym wystąpieniu to szacun.
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
-
Zapasu benzyny nie robiłem bo jak będzie po 10 zł to myślę ze jej nie zabraknie, a mnie to nie przeszkadza zapłacę.
Zapomniałem że wybrałem ostatnio darmowe leki na cały rok tylko miałem z listy 2, ale około 800 zł zaoszczędziłem, musiałem chodzić trzy razy do apteki, bo wydawali tylko po cztery opakowania, później pieniędzy nie będzie i po ptakach.
Zapomniałem że wybrałem ostatnio darmowe leki na cały rok tylko miałem z listy 2, ale około 800 zł zaoszczędziłem, musiałem chodzić trzy razy do apteki, bo wydawali tylko po cztery opakowania, później pieniędzy nie będzie i po ptakach.