A ile waży? Sensu można się doszukiwać przy tych najcięższych.
Od czasów Mister Hita, który dociskałem odważnikiem z domowej wagi ok. 150-180g, nic takiego nie robię.
Adapter 45 z Sony
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Adapter 45 z Sony
Generalnie to zrobił się niezły offtop, a o dociskach jak i clever clamp od CA są już stosowne wątki.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Regsoft
Gdzie, kto, jak ???

Niestety leci tylko kulturalna wymiana poglądów ... sorry Dark ... ofiar nie będzie ... wiem ... nuda ...

Jasne. Ba. Niektóre odważniki tak dobrze się prezentują, że sam miałbym ochotę pocieszyć oko. Tylko taka jakaś wewnętrzna sknera mnie powstrzymuje

Tiaa ... wiedziałem ... przyszedł leśniczy i wywalił z lasu zarówno hitlerowców jak i partyzantów ...

- darkman
- Kontakt:
-
Od lat czytam o dociskach i przegladam oferty cudownych mat oraz ww dociskow.To jest prose Kolegow szukanie frajera i dorabianie 7 cm do czlonka.Ja widze dociski o wadze 1200 gram ro resztki wlosow mi sie jeżą.jakie łozysko w gramofonie wytrzyma dodatkowy spory cięzar.Poza tym docisk nic w zasadzie nie daje bo i tak pofalowanej plyty nie wyprostuje chyba że tandetny cieniutki ninylek.
Może mi fachowcy od mat wytlumacza co daje droga akrylowa poza lepszym samopoczuciem wlasciciela?
Jakoś w sprzęcie studyjnym tego nie stosowano.
Nieco rozumu zyczę.
Tomasz
PS zamiast niemadrze trwonic kasę lepiej kupic dobra szczotkę ,wagę czy plyn do mycia igiel (doskonale dziala spirytus) a znacznie tanszy) oraz wypoziomować bo to podstawa.Warto zainwestować w mikroskop czyli lupke o powiekszeniu 80 x bo dopiero wtedy ocenimy stan igly.
Może mi fachowcy od mat wytlumacza co daje droga akrylowa poza lepszym samopoczuciem wlasciciela?
Jakoś w sprzęcie studyjnym tego nie stosowano.
Nieco rozumu zyczę.
Tomasz
PS zamiast niemadrze trwonic kasę lepiej kupic dobra szczotkę ,wagę czy plyn do mycia igiel (doskonale dziala spirytus) a znacznie tanszy) oraz wypoziomować bo to podstawa.Warto zainwestować w mikroskop czyli lupke o powiekszeniu 80 x bo dopiero wtedy ocenimy stan igly.
- darkman
- Kontakt:
To jest wątek giełdowy. Wpadłeś tu ze swoimi zmorami ja Filip z konopii. Robisz to regularnie raz na klika miesięcy gdy zaglądasz na forum.
BTW, przyszedłeś do nas ziewać z audiostero czy obrabiasz oba fora?
I wice wersja

BTW, przyszedłeś do nas ziewać z audiostero czy obrabiasz oba fora?
A co ma mata do wiatraka? Płynem ogórkowym nacieraj.
- Regsoft
Każdy ma prawo tracić czas w dowolny sposób

Mnie się jeżą jak ktoś pisze "gram" zamiast "gramów". Widać każdy ma jakieś zboczenie ...

Dziękuję. Nawzajem. I trochę dystansu

Uwielbiam niemądrze tracić kasę choć w sam raz dociski mnie nie rajcują