Oba zestawy wyglądają pięknie

Dziękuje, aż ciężko wybierać...
Dzięki Simon, kiedyś Cię zapraszałem...SimonTemplar pisze: ↑08 mar 2020, 20:13Wow! Gratulacje![]()
Lucek między nimi wygląda obłędnie- jak 1.000.000 $
Maciek u siebie w pokoju sam jestem ciekaw, stylistycznie Tannoy rzeczywiście robi potężne wrażenie i nawet jestem rozdarty czy będę je sprzedawał
No kto jak kto ale Ty na niedobór dobrych paczek nie masz prawa narzekaćkalafior1111 pisze: ↑08 mar 2020, 21:17Tak myślałem,Kefy chciałem porównać z moimi Bang Olufsen MS150,też pięknie grają ale są chyba bardziej neutralne choć potężne i to w nich lubię,też latają pod Luxmanem,Kefy były moim marzeniem ale wypadło inaczej.
Seria 107 gra bardzo neutralnie, ja jestem w wielkim szoku i tyle mimo że słuchałem ich może z dwie godz... Nie chodzi w nich tylko o bas, że dudni Tobie w pokoju, bo dzięki Kube możesz dostosować go pomiędzy 50-18 Hz plus damping i kontur właśnie do pomieszczenia. Nie jedne kolumny potrafią zejść bardzo nisko, ale tutaj ten bas jest inny, nie wylewa się Tobie na klatę, a czujesz go w pokoju, tworzy się dosłownie magia dźwięków...kalafior1111 pisze: ↑08 mar 2020, 21:17Tak myślałem,Kefy chciałem porównać z moimi Bang Olufsen MS150,też pięknie grają ale są chyba bardziej neutralne choć potężne i to w nich lubię,też latają pod Luxmanem,Kefy były moim marzeniem ale wypadło inaczej.
Kolumny kapitalne, a akwarium też mam, tylko, że morskie.koscidogitary pisze: ↑08 mar 2020, 15:28vs Aquarium!! Ch... z głośnikami... - Co masz w tym baniaczku???KUTI pisze: ↑08 mar 2020, 15:25Kef vs Tannoy
Morszczak zupełnie inna bajka, kolory i ceny, zazdraszczam
Apetyt rośnie w miarę jedzenia,nie kupuję makaronów i puszek(koronawirus) ale nową wagę do gramka dzisiaj sobie zapodałemMyszor pisze: ↑08 mar 2020, 21:31No kto jak kto ale Ty na niedobór dobrych paczek nie masz prawa narzekaćkalafior1111 pisze: ↑08 mar 2020, 21:17Tak myślałem,Kefy chciałem porównać z moimi Bang Olufsen MS150,też pięknie grają ale są chyba bardziej neutralne choć potężne i to w nich lubię,też latają pod Luxmanem,Kefy były moim marzeniem ale wypadło inaczej.![]()
Właśnie tego długo szukałem,nadmierny bas bardzo mnie męczył i denerwował przy dłuższych odsłuchach i pod tym względem Bangi są również idealne,polecam.KUTI pisze: ↑08 mar 2020, 21:34Seria 107 gra bardzo neutralnie, ja jestem w wielkim szoku i tyle mimo że słuchałem ich może z dwie godz... Nie chodzi w nich tylko o bas, że dudni Tobie w pokoju, bo dzięki Kube możesz dostosować go pomiędzy 50-18 Hz plus damping i kontur właśnie do pomieszczenia. Nie jedne kolumny potrafią zejść bardzo nisko, ale tutaj ten bas jest inny, nie wylewa się Tobie na klatę, a czujesz go w pokoju, tworzy się dosłownie magia dźwięków...kalafior1111 pisze: ↑08 mar 2020, 21:17Tak myślałem,Kefy chciałem porównać z moimi Bang Olufsen MS150,też pięknie grają ale są chyba bardziej neutralne choć potężne i to w nich lubię,też latają pod Luxmanem,Kefy były moim marzeniem ale wypadło inaczej.
Długo szukałem tych kolumn, mimo że miałem już tez Chevioty, czasami jednak warto poczekać na swoją okazję...