To ty w ogóle wiesz w jakich okolicznościach wydano ten album?Waluch pisze:co więcej utwory zostały zmiksowane inaczej niż w oryginale , co wg mnie przekreśla takie wydawnictwo

To ty w ogóle wiesz w jakich okolicznościach wydano ten album?Waluch pisze:co więcej utwory zostały zmiksowane inaczej niż w oryginale , co wg mnie przekreśla takie wydawnictwo
Niestety nie, ale jezeli warto, to pewnie to zrobięJacK pisze: LOVE w wersji dvd-audio w miksie przestrzennym 5.1
PrawdaJacK pisze:Beatles-ów już nie słucham praktycznie wogóle bo mi się zdecydowanie znudzili i
eenneell pisze:n'est ce pas
Hercules Poirot (gdyby" żył") miałby podobne zdanieWojtek pisze:Ja chyba nawet nie słyszałem jeszcze wszystkich utworów Beatli (bo nie miałem nigdy wszystkich albumów), ale od czasu do czasu się sięga
U mnie wręcz odwrotnie.Rodzice nie pochwalali moich zainteresowań muzycznych .Mama jednak sie przełamała i kupiła mi niespodziewanie bilet na Purpli w '93JacK pisze:Mój ojciec był fanem The Beatles. Całe dzieciństwo chcąc nie chcąc ich słuchałem no i trauma została
A Harison mial idziały w "Handmadefilm"? "Montypytonów"kaZ pisze:Lubię jak robili sobie z nich jaja :