zgadzam się co do klasy i nawet ceny ale w dolnym przedziale Ładny egzemplarz. Ciekawe czy szczotka jest w cenie, kosztuje koło 70 zł w wamacie jeśli dobrze pamiętam.
tutaj taka ciekawostka bardziej- BTG czyli bardzo tani gramofon.
Poszukuję na allegro gramofonu z przedwzmacniaczem. Co sądzicie o tym? http://allegro.pl/ion-quick-play-lp-kla ... 15318.html Jakie macie inne propozycje? Posiadam teraz aiwa px-e860, który kupiłam używany jakieś 1,5 roku temu za 50 zł, ale teraz zamierzam więcej słuchać, a mojemu same zmieniają się co jakiś czas prędkości odtwarzania.
to nie jest gramofon.
Przy pewnej dozie szczęścia i wielkiej cierpliwości da się kupić używany gramofon w cenie do 300 zł. Do tego należy doliczyć około 100zl na przedwzmacniacz. Przykro mi,że to ja muszę przekazywać tą smutną wiadomość ,ale niestety inne rozwiązania nie istnieją.
moja aiwa mnie satysfakcjonuje, chociaz mozecie ja nazywac jak chcecie, i gdyby nie była zepsuta, zatrzymałabym ją. potrzebuję gramofonu z przedwzmacniaczem, bo stawiam go na biurku i podłaczam bezposrednio do glosnikow. w zwiazku z tym mam jedno pytanie- co z przedmiotow przedstawionych na allegro z tym zakresie cenowym byloby najlepszym wyborem?
Ale nikt z nas raczej nie posiada takich wynalazków a nasze zdanie na ten temat kolega wyraził,więc Ci nie pomożemy,gdyż dla większości z nas te plastikowe pseudo gramofony to jedno i to samo.
Możesz podłączyc to do komputera aby zarchiwizować swoją bibliotekę muzyczną do postaci cyfrowej
Ma to wyjście RCA które umożliwia podłączenie do Twojego systemu stereo bądź kina domowego
Ma też szybkie i proste podłączenie przy użyciu USB
Dołączone jest oprogramowanie EZ Vinyl/Tape Converter
które to oprogramowanie automatycznie dzieli na poszczególne utwory
Dołączona pokrywa chroni igłę oraz utrzymuje gramofon w czystości
Odtwarzaj nagrania z prędkością 33 1/3, 45, jaki i 78 obrotów na minutę
och gratulacje, potrafisz czytać! zachowujecie się gorzej niż feminazistki. na cholerę zakładać tematy "gramofon do 200/300/500 zł", skoro poniżej danego progu cenowego to tylko chińska plastikowa zabawka, nie gramofon? siedźcie sobie dalej w nerdowskich ciemnych pokojach i wyłapujcie minimalnych zakłóceń dźwięku, częstotliwości słyszalnych tylko dla zwierząt, ja stąd idę i nie wrócę.
Staraliśmy się Ci pomóc. Niestety nasze odpowiedzi Cię nie satysfakcjonowały. Może łatwiej by było gdybyś nam napisał co mamy Ci odpowiedzieć abyś był zadowolony?
Dział "do 300" jest jak najbardziej zasadny bo za te pieniądze da się kupic przy odrobinie szczęścia i cierpliwości przyzwoity gramofon. Kupiłem takich dziesiątki jeśli nie setki...